• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Párty kabelka

23.7.2016, 13:00

Nech už sa vydáte na nejakú akciu, ples alebo párty s priateľmi, na všetky tieto udalosti je potreba iná kabelka. Na bežné nosenie sa hodí trochu väčšia, aby sa vám tam vošla kniha, pitie a niečo na zahryznutie. Keď sa vydáte na párty, tak veľký obsah kabelky vám bude skôr na obtiaž. Preto na večierok zvoľte radšej nižšie uvedené kabelky.

Najlepšie si pomôžete tým, že si vezmete malú kabelku cez rameno, prípadne do ruky s tým, že budete na ňu dávať neustále pozor. Okrem toho by ste s veľkou kabelkou vyzerala, že sa neviete zaobísť bez líčidiel a zbytočností. V tom prípade síce ostatných zaujmete, ale rozhodne nie tak, ako by ste chcela. S malou kabelkou sa vám bude lepšie tancovať, keďže nebude nikde zavadzať.

Na každej kabelke sa nájde niečo zaujímavé. Môžu to byť flitre, povrch, ozdoby, ale aj jej farba. So zlatou, striebornou a čiernou farbou nič nepokazíte, pretože sa k nim hodí akákoľvek ďalšia farba. Horšie je to s farebnými kabelkami. U nich si dávajte pozor, aby vám zladili buď topánky, alebo tričko

Podľa typu kabelky

Ponúka sa niekoľko možností. Prvou z nich je crosbody kabelka, ktorú môžete zavesiť voľne cez rameno, či krížom. Do takej kabelky sa vám vojdú kľúče, mobil, peňaženka a nesmiete opomenúť ani papier a prepisovačku. Čo keby vám chcel dať svoje telefónne číslo jeden z barmanov či tanečníkov? Zapínanie u crossbody kabeliek je rôzne. Na párty je najlepšie zvoliť na kovovú sponu, ľahko ukrytý zips, či na zaklopenie. Ponúka sa napríklad béžová kabelka Hexagona.

Na párty si môžete vziať aj listovú kabelku, teda kabelku do ruky. Okrem klasických typov na zaklopenie existujú aj listové kabelky typu bagetka. Tá tvarom skutočne pripomína bagetku, naviac jej tvrdý obal zasití, že sa vám veci vútri nezničia. Ďalšou vymoženosťou na listovej kabelke je takzvaný "boxer", čiže časť pripevnená k lepšiemu držaniu listovej kabelky. Takou je napríklad kabelka značky LS Fashion v nablýskanej striebornej s flitrami.