• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Ako zladiť topánky s kabelkou

18.7.2016, 17:15

Na každú príležitosť sa obliekate inak a rovnako tak meníte aj svoje kabelky. Ak idete na večierok, v ruke budete určite držať listovú kabelku. V prípade rande zvolíte kvetinový vzor na menšej kabelke. Ale čo keď sa chcete len pozrieť v pohodlnom oblečení na trendy oblečenie v obchodoch? V tom prípade si obujete klasické tenisky a s kabelkou vyrazíte z domu. Ako zosúladiť tieto dva kúsky sa dozviete v nasledujúcich riadkoch.

Aká farba topánok, taká aj kabelka

Pre štýlové obliekanie patrí jedna zásada, pri ktorej budete vždy ladiť. Ak si vyberiete koňakovú farbu kabelky, vyberte šnurovacie topánky v rovnakej farbe. Platí ale výnimka - čierna a hnedá sa k sebe hodí kedykoľvek. Takže pri hnedej kabelke, môžete mať čierne topánky a naopak. Štýl bude zachovaný.

Prekombinovanosť sa nevypláca

Pozor na prehnané farby jednotlivých kúskov. Vždy si vyberte jeden vzor, ​​podľa ktorého sa budete riadiť. Keď si oblečiete modro-ružovú sukňu s čiernymi čiarami, najvhodnejšie kabelka by bola v spomínaných farbách. V tom prípade ale musíte byť opatrná s výberom trička. Najlepším variantom je čierna či klasická biela. K akémukoľvek vzoru sa bude klasika vždy hodiť.

Zvieracie vzory

Máte jeden obľúbený kúsok so zvieracím motívom? V tom prípade voľte ostatné kúsky rovnako ako u jedného abstraktného. Vždy jeden výrazný a dosť. Takže v prípade tigrovanej kabelky, topánky vyberte čiernej alebo hnedej a naopak.

Malé detaily s veľkým výsledkom

V prípade, že vlastníte topánky s metalickým odleskom, zamerajte sa na ich farbu. Keď je odlesk napríklad zlatistý, vyberte zlatú koženú kabelku cez rameno ItalY.

Športové topánky

K športovým topánkam sa typicky hodí kabelka cez rameno či stále módne vaky. Majú na sebe tenisky dva výrazné prvky, napríklad na bielom podklade ružovú a modrú farbu? Vyberte čo najpodobnejší odtieň kabelky, ale o niečo jemnejší.

Farebne najpodobnejší

Existujú aj takzvaní "súrodenci" čiže farby, ktoré od seba nemajú ďaleko. Patria k nim odtiene fialovej, vínovej, červenej a červenooranžovej. Kúsky v spomínaných farbách sa k sebe budú hodiť vždy, keď budú farby jemne odlišné. Napríklad pri červenej lesklej farbe listovej kabelky a červenooranžového klobúka sa budú hodiť vínové semišové topánky.