• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Ako sa obliecť (nielen) na Valentína? Aj na kabelke záleží!

8.2.2018, 15:53

Valentín sa blíži. Slovenských párov, ktoré oslavujú svätého Valentína, každým rokom pribúda. Patríte k nim? Už viete, ako sa v tento deň vystrojíte? Ako je zvykom tohto dňa, zamilované dvojice zvyčajne trávia večer na slávnostnom mieste alebo sa zúčastňujú špeciálnej akcie. Je jasné, že výnimočné miesto si vyžaduje špeciálne odev.

Sústreďte sa na farby. Za valentínske odtiene sa považuje duo ružovej a červenej. Aj s čiernou farbou zabodujete. Svoj outfit spestrite striebornými alebo zlatými tónmi, ktoré Vám dodajú šťavu.

Začnite od spodnej bielizne. To je dôležité, v istých chvíľach možno ešte dôležitejšie ako odev vrchný. Dbajte na farebné zladenie bielizne, zamerajte sa na jeho šmrnc. Skúste siahnuť po tajomnej čiernej farbe alebo sexy červenej.

Oblečenie vyberajte podľa akcie, na ktorú sa chystáte. Večera si vyžaduje šaty či sukňu. Tento outfit je vhodné doplniť podpätkami a menšou listovou kabelkou. Ak strávite večer v kine, oblečte sa do niečoho pohodlného. Čo tak úpletové šaty alebo úzke nohavice s roztomilou košeľou? V prípade domáceho leňošenia nie je na škodu sa tiež pekne obliecť, aby ste vyzdvihla zvláštnu príležitosť. Zamyslite sa nad tým, v čom by Vás asi najradšej partner videl a zvoľte outfit podľa jeho gusta.

Nezabúdajte ani na doplnky. Skrášlite svoj dekolt, uši ozdobte trblietavými náušnicami. Dobre si premyslite obuv a taktiež kabelku, ktorá Váš outfit dokonale dokreslí. Aké kabelky vybrať pre tento večer? Pozrite si naše tipy.

Luxusná strieborná kamienková listová kabelka 

Na čo so sebou ťahať mnohé poklady. V kabelke vám bohato postačí uschovať mobil, doklady, váš obľúbený rúž a mini parfum. Či už sa chystáte s vaším miláčikom na romantickú večeru alebo kamkoľvek inam, určite sa plánujete pekne vystrojiť. Kabelka sa trblietavými kamienkami bude dokonalá. Kabelka má šikovné boxerské úchyty, ktoré sú momentálne módnym hitom. Pre praktickosť obsahuje taky dva odopínacie retiazky, jeden kratší pre držanie v ruke a druhý dlhší, aby ste si kabelku mohla vziať pohodlne cez rameno. Máte snáď doma lepší klenot?

Luxusná zlatá listová kabelka 

Nie ku všetkému sa hodia strieborné odtiene. Ak je to váš prípad, rozžiarte svoj outfit zlatom. Listová kabelka je uzatvárateľná cez magnetický cvoček, dá sa vziať do ruky aj cez rameno. Je mierne väčšia ako predchádzajúca kamienkový produkt. Táto mini kabelka je veľmi praktická a hlavne nádherná.

Luxusná dámska kabelka do ruky David Jones

Ak so sebou potrebujete predsa len viac vecí, siahnite po luxusnej kabelke značky David Jones. Kabelka sa opäť pýši nastaviteľným popruhom a taktiež úchytmi do ruky. Jedná sa o tašku strednej veľkosti, takže sa nemusíte báť, že by sa Vám do nej všetky potrebné veci nevošli. A čo je najlepšie? Kabelka sa drží vášnivého červeného a vínového tónu, ktorý Vám každý deň pripomenie romantický valentínsky večer.

Ste na valentínsku oslavu plne pripravená? Pozrite si naše ďalšie kabelky vhodné nielen pre sviatok zamilovaných.