• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Doplnky a príslušenstvo ku kabelkám

10.1.2018, 22:34

Kabelka je doplnok, ktorý Vás zdobí kedykoľvek, kedy niekam idete. Kabelka má tú výhodu, že ju nutne nemusíte s oblečením zladiť. Ak sa Vám podarí na rovnakú vlnu dostať celý outfit, pokojne môžete jeho jednotu pomocníkom menom kabelka rozbiť. Ako však postupovať v opačnom prípade? Ktoré doplnky ladiť s kabelkou?

Opasky

Pamätajte si, že ak nosíte opasok, mal by vždy ladiť s topánkami alebo kabelkou. S obuvou sa to nepodarilo? Potom je na rade kabelka. Zožeňte si tašku vhodnej veľkosti, ktorá bude s Vaším pásikom v súlade.

Topánky

Staré módne pravidlo hovorí, že topánky by mali ladiť vždy s kabelkou. Dnes Vám už takmer každý návrhár povie, že ide o minulosť. Už nejde o zladenie tohto dua, skôr je dobré sústrediť sa na celý outfit.

Šatka

Veľmi ľahko Vám pôjde s kabelkou zladiť šatku alebo šál. Na trhu nájdete nespočetné množstvo rôznych druhov a farebných kombinácií týchto doplnkov. Určite objavíte takú šatku, ktorá ide do páru presne s Vašou kabelkou.

Šperky

Aj šperky sú dobrou voľbou. Síce nejde o doplnky veľkých rozmerov, bohato však na kombinovanie postačia. Kúpte si náhrdelník, ktorý padne k Vašej kabelke. A ak ju na chvíľu odložíte, zložiť prípadne môžete i náhrdelník.

Klobúk

Pokrývka hlavy môže s Vašou kabelkou vytvoriť dokonalý pár. Stavte pokojne na akýkoľvek druh čiapky, v súčasnej dobe ale v móde hrajú najvýraznejšiu úlohu klobúky. Ak chcete ísť s dobou, mala by ste aspoň jeden vlastniť. Teraz v zime urobíte dojem, keď si zoženiete klasický baret, v lete Vám určite pristane klobúk so širokou krempou.

Ak chýba Vašej kabelke šmrnc, pokúste sa ju spestriť. Aké doplnky alebo príslušenstvo zaobstarať, aby vyzerala kráľovsky?

Dno                                              

Ak kabelka nedrží tvar, môže to byť spôsobené práve jej dnom. Obsahuje Vaša kabelka pevné dno, aby sa látka pod vecami neprehýbala? Ak nie alebo už Vaša súčasná výstuž nie je fit, kúpte si dno nové. Aj spodnej látke, ktorá tvorí tašku, sa veľmi uľaví.

PomPom

Nedarí sa Vám kabelku s ničím zladiť alebo jej skrátka chýba šmrnc? Pripnite k nej PomPom. Jedná sa o módny prívesok, módnu huňatú zvyčajne guľatú guľôčku veľkosti tenisovej loptičky. Nemusíte zostávať len u kabelky. Túto ozdobu si môžete pripnúť napríklad aj na kľúče.

Popruh ku kabelke

Stále nosíte kabelku v ruke? Ak obsahuje pútka, kúpte si k nej popruh. Pri výbere popruhov sa nemusíte držať pri zemi. Ak túžite po trochu extravagancie, vyberte si popruh farebne úplne odlišný. Zladiť ho môžete s ktorýmkoľvek kusom oblečenia. To je teraz veľmi in.

Vreckový držiak na kabelku

Už Vás nebaví neustále držať kabelku na kolenách, keď si užívate kávy v reštaurácii? Potom je na čase zaobstarať si háčik na kabelku. Nie je ťažký a vojde sa aj do tej najmenšej tašky. Spodná časť háčika obsahuje gumu, ktorá zabraňuje pohybu háčiku na stole. Vďaka gume háčik udrží aj veľmi plné a ťažké kabelky.