S nami na Veľkú noc neplatíte za poštovné - všetky spôsoby dopravy sú teraz zdarma! Tak hurá nakupovať a prajeme krásne Veľkonočné sviatky! 

 

  • +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Čo dať blízkym na Vianoce?

12.12.2017, 16:33

Štedrý deň sa pomaly blíži a Vy stále tápate pri výbere vianočných darčekov? Pripravili sme pre Vás niekoľko skvelých tipov na darčeky, ktoré Vám rozhodovanie určite uľahčia.

Pozornosť pre rodičov a starých rodičov

Svoju matku i babičku jednoznačne nadchnete nadčasovou elegantnou kabelkou. Skvelou voľbou je napr. priestranná a módna David Jones Chetona s jednoduchým dizajnom či kožená ItalY Mattie zdobená vytlačeným kvetinovým vzorom. Otecka určite potešíte kvalitnou aktovkou (napr. Gerard HENON Harman z hovädzej kože) alebo praktická dokladovka ako treba Hexagon 299176. Dedko zase ocení koženú peňaženku Bellugio Cadmus či elegantné etui ItalY Lexus.

Prekvapenie pre partnera či partnerku

Čo venovať svojej drahej polovičke? Pre partnera či manžela uprednostnite praktické darčeky. Vhodná je potrebná ľadvinka. Z klasických druhov odporúčame treba priestrannú ľadvinku Enrico Benetti Darcie. Okrem bežnej varianty zapínanej okolo pása, existuje aj štýlová verzia cez rameno (napr. Enrico Benetti Elliot). Ďalší skvelý darček pre mužov predstavuje cestovný kufor vo veľkosti M alebo L (napr. Menquite Prue). Partnerku či manželku obdarujte elegantnu kabelkou. Mile ju prekvapíte treba kabelkou 2v1 od prestížnej značky David Jones. Jedná sa o model David Jones Dubbel poskytujúcu žene crossbody kabelku a listovú kabelku aj peňaženku v jednom.

Darček pre dcéru a syna

K najnáročnejším úlohám spravidla patrí vybrať vianočný darček svojim dospievajúcim ratolestiam. Synovi je najvhodnejšie venovať tašku na notebook (napr. Enrico Benetti 4472), batoh (napr. New Rebels restante) či športovú tašku (napr. Diviley Lenny). Dcéru potešíte trendy kabelkou (napr. Delami Clara), módnou peňaženkou (napr. Bellugio Eurussie) či štýlovými príveskami na kabelku (napr. C1006). Zásadnú úlohu hrá dizajn vybraného darčeka, ktorý má byť extravagantný alebo aspoň výrazný a ležérnejšieho typu.