• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Oslávme Deň otcov so zľavou!

16.6.2024, 11:18

Keď je vám päť rokov nakreslíte otcovi pekný obrázok a on si ho vozí v aute alebo si ho vylepí v dielni či garáži. Keď máte 15, čo sa budeme rozprávať, väčšinou na nejaký deň otcov nemyslíte. Ale keď je vám 25, 35, 45 - to už si na svojho otecka spomeniete...

...a chcete mu urobiť radosť, či už niečím cennejším alebo nejakou drobnosťou.

Tradícia Dňa otcov sa začala roku 1910 v americkom Spokane. Sonora S. Doddová sa rozhodla na počesť svojho otca usporiadať akciu, ktorá by oslavovala otcovstvo a tá pripadla na tretiu júnovú nedeľu. Vďaka následnej propagácii a vzrastajúcej popularite potom roku 1966 prezident Lyndon B. Johnson vyhlásil tretiu júnovú nedeľu za Deň otcov a ako oficiálny národný sviatok ho ustanovil americký prezident Richard Nixon v roku 1972.

Deň otcov nepatrí medzi tradičné slovenské sviatky, ktoré by sa masovo oslavovali. To ale neznamená, že nemôžeme otcovi niečo malé darovať.

Máte pocit, že peňaženka, ktorú otec nosí v zadnom vrecku drží pohromade snáď už len na dobré slovo?
TU nájdete výber skvelých kožených kúskov. A vďaka našim darčekovým poukazom si bude môcť váš otec vybrať presne tú svoju aj s farbou!

Potrebuje snáď vymeniť starý opasok? Tie naše sú elegantné a štýlové.
Hodila by sa mu na peňaženku a kľúče nejaký menší taška? Poobzerajte sa po elegantných pracovných etue alebo športovejších crossbody brašniach.

Ak by ste ho radi potešili aj niečím lepším.. napríklad pracovnou aktovkou alebo naozaj kvalitnou koženou taškou, potom na vás čakajú TIETO modely.

 

V poslednom kroku dnešnej objednávky zadajte
tento zľavový kód: DENOTCOV20 

(zľava 20% na celý pánsky sortiment je platná do 16.6.2024 23:59 hod,
teda do dnešnej polnoci)