• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Toto leto bude jemné a vzdušné

4.6.2024, 13:09

Tomuto letu dominujú svetlé a pastelové farby. Elegantné crossbody kabelky na prechádzky a do mesta budú pre teplé mesiace skvelým doplnkom. Omrknite tieto kúsky na našom eshope a vyberte si z jemných odtieňov ten pravý.

Jún začal daždivo, ale veríme, že to naše módne trendy nezastavia!
Zlaďte vzdušnú bielu košeľu s látkovými šortkami a vyberte si z veľkej škály crossbody kabeliek vo svetlých farbách.

Hitom sú jednoduché modely bez väčších vzorov. Menšie ľahké kabelky crossbody alebo aj cez rameno.
Doplniť tieto outfity však nezabudnite poriadnymi výraznými šperkami.

Obyčajný komplet nezabudnite zvýrazniť trblietavou listovou kabelkou alebo žiarivejšou kabelkou. Tieto modely môžete nosiť cez rameno alebo v ruke.
Skvelým tipom je listová kabelka s retiazkovým popruhom, ktorý si ľahko omotáte okolo zápästia a kabelku tak máte v ruke.

 

Leto je vždy jednoduchšie s crossbody kabelkou.
Je malá, ľahká, nijako vás neobmedzuje pri chôdzi a rozhodne nezaväzí v šatníku, takže ich môžete mať viac a outfity tak vylepšovať.

My vám k tohtoročnému letu ponúkneme hneď niekoľko značiek a vyskúšaných modelov, s ktorými nešliapnete vedľa!

Prvým tipom je krásna a momentálne najpopulárnejšia dámska kabelka cez rameno, od značky Coveri – Osypa. Ide o perforovanú kabelku 2v1. Vnútri hlavného priestoru totiž nájdete menší kúsok so zipsom, ku ktorému je možné pripevniť popruh. Nosiť tak môžete kabelky zvlášť aj dohromady.

Druhým tipom sú akékoľvek crossbody kabelky značky Paolo Bags. Ide o syntetické kúsky, celkom slušnej kvality, za nízke ceny.

Tretím hitom tohto leta sa stane naša novo pridaná značka kabeliek Nobo. Kvalitné a veľmi elegantné a prepracované kabelky z eko kože, ktoré Vás perfektne vyladia v každej situácii.. do práce, do mesta, na prechádzku, ale aj na rande alebo večerné posedenie s priateľmi či na koncert. Top design je tejto značke prednosťou.

.. a prehliadka môže začať.. :)