• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Luxus dostupný každej žene? To je Silvia Rosa.

15.11.2017, 21:17

Hľadáte dámsky doplnok, vďaka ktorému dodáte svojmu outfitu nádych luxusu? Chcete kabelku, ktorá zdôrazní vašu ženskosť, ale nezatieni vašu krásu? V tom prípade vás nadchnú doplnky značky Silvia Rosa. Jedná sa o taliansku značku založenú roku 1978. Špecifikom výrobkov Silvia Rosa je elegantný dizajn a časté delenie priestoru kabeliek priephradkou. Spravidla tiež bývajú kombinované lesklé materiály s kovovými prvkami. Jednotlivé modely vyžarujú nevtieravú krásu, hoci majú luxusný výzor. V niektorých navyše nachádzame rafinovaný nádych zmyselnosti. Prednosťou kabeliek Silvia Rosa je fakt, že sa snažia dopriať trochu luxusu každej žene. Kúpa doplnku teda nezruinuje vašu peňaženku.

Dámou za všetkých okolností

Kabelky Silvia Rosa sa hodia k rôznym spoločenských príležitostiam. Najviac ich využijete do divadla, na ples či recepciu. Avšak niektoré modely prepájajú eleganciu s praktickosťou. Môžete si ich preto vziať aj do práce alebo na všedné prechádzky do mesta. Budete tak dámou za všetkých okolností. Niektoré najzaujímavejšie kúsky vám bližšie predstavíme.

Seriózna Silvia Rosa Adorlee

Ak potrebujete praktickú kabelku do práce, vyberte Silvia Rosa Adorlee. Ide o doplnok s pevným dnom, ktorého najväčšími prednosťami sú priestrannosť a seriózny vzhľad. Skvele sa hodí k elegantnému business kostýmu.

Praktická aj módna Silvia Rosa Raison

Vyrážate na menší nákup či iné všedné pochôdzky, oceníte model Silvia Rosa Raison. Ide o kabelku prepájajúcu praktickosť s módnym dizajnom. Možno k nej nosiť neformálny outfit, ktorému dodá šmrnc.

Jedinečná Silvia Rosa Katriane

Táto kabelka je ideálnym doplnkom k spoločenským šatám, ale hodí sa aj k ležérnejšiemu outfitu. Hoci ide o crossbody, vyzerá veľmi luxusne a elegantne. Na prvý pohľad vás zaujme svojím zaobleným tvarom. Veľmi záleží na výbere jej farebného prevedenia. Ak chcete pôsobiť jemne až romanticky, vyberte bielu variantu. Ak však túžite zdôrazniť svoju ženskosť a získať nádych rafinovanosti, uprednostnite červenú kabelku.