• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Chcete štýlovú pánsku tašku? Skúste Gerard HENON

24.10.2017, 14:05

Nielen ženy majú svoje praktické doplnky, ale úplne sa bez nich nezaobídu ani muži. Obdobou dámskej kabelky je pre mužov pánska taška. Kvalitná a elegantná taška doladí Váš outfit, vďaka čomu budete pôsobiť profesionálnejšie a serióznejšie na každej obchodnej schôdzke či pracovnej porade. Praktický doplnok však využijete nielen v práci, ale aj vo voľnom čase, kedy sa Vám doklady a ďalšie nevyhnutnosti nezmestia do vrecka. Lenže akú pánsku tašku vybrať? Ktorá je tá pravá? Nadchnúť Vás môžu potrebné doplnky francúzskej značky Gerard HENON. Jedná sa o dobre zavedenú značku, ktorá pôsobí na trhu už od roku 1946 a okrem štýlových pánskych tašiek vyrába aj dámske doplnky. Niekoľko jedinečných pánskych doplnkov značky Gerard HENON Vám predstavíme. Ich kvalitu určite oceníte.

Seriózny Gerard HENON Bravis

Na obchodné stretnutia, pracovné porady či dôležité úradné konania potrebujete doplnok, ktorý umocňuje dojem serióznosti. Práve taká je pánska aktovka Gerard HENON Bravis z jemnej hovädzej kože. Skvele prepája praktickosť s eleganciou. Vďaka prídavnému popruhu ju možno nosiť aj cez rameno.

Gerard HENON Edmond pre každú príležitosť

Táto pánska taška Vás okamžite očarí. Hodí sa totiž pre najrôznejšie príležitosti. Využijete ju v práci aj vo voľnom čase. Hoci je ľahko neformálna, vyzerá elegantne a luxusne. Zmestí sa do nej aj notebook s maximálnymi rozmermi 33 x 27 cm.

Trendy Gerard HENON Talbot

Hľadáte doplnok s jednoduchým trendy dizajnom? Vaše požiadavky spĺňa napríklad Gerard HENON Talbot. Ide o doplnok mladistvého štýlu, ktorý je vyrobený z nylonu a doladený koženými detailmi. Možno v nej nosiť notebook s maximálnou veľkosťou 26 x 30 cm.

Gerard HENON Bran na drobnosti

Potrebujete menšiu pánsku tašku na doklady a pár nevyhnutností? V tom prípade je pre Vás Gerard HENON Bran tá pravá! Taška je vyrobená z hovädzej kože a má nastaviteľný popruh. Zmestí sa do nej tablet o maximálnej veľkosti 17 x 18 cm.