• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Ako vyladiť svoj outfit na Silvestra?

18.12.2023, 13:13

Hovoríte si čím tento rok zažiarite? Ako sa obliecť a zladiť na najbláznivejší deň v roku? Pokiaľ sledujete najnovšie trendy, viete veľmi dobre, čo vám pristane a ako zaujať. Od nás si ale nechajte poradiť, čo pri takomto oblečení nesmie chýbať!

Ako ukončiť sezónu 2023 a vstúpiť do Nového roka v tom najlepšom svetle, v elegantnom pritom modernom outfite tak, aby si vás všimli?!
Pokiaľ budete mať doplnok od nás, máte úspech zaistený!

 

Dámy to s vyberaním kabeliek nemajú ľahké a to obzvlášť v dnešnej dobe, keď je ich na trhu naozaj viac ako dosť.
Pokiaľ ale nechcete urobiť zbytočné chyby, tašky cez rameno s dlhými ušami nechajte doma. ✘

Tým najlepším doplnkom, či už máte šaty alebo nohavice, je menšia kabelka či listová kabelka.
K šatám alebo krátkemu kostýmu voľte crossbody kabelky. Dlhé nohavice s košeľou alebo tričkom či blúzkou perfektne doladí dámsku listovú kabelku. Novo existujú crossbody kabelky, u ktorých je možné odňať popruh. Nepotrebujete tak v šatníku dve podobné kabelky, ale využijete iba jednu a to k viacerým outfitom.

 

Tipy a triky

Ak máte v pláne zaujať priateľov oblečením s flitrami, trblietkami a kamienkami bude ideálnou voľbou kabelka rovnakej farby a vzoru s remienkovým popruhom.
Niekto má rád farby a plánuje posledný deň v roku poriadne roztočiť. V takom prípade zvoľte farebnú kabelku a podľa detailov sa potom zlaďte s topánkami, šperkami, čiapkou či klobúkom a pokojne aj spodnou bielizňou.
Čierna alebo biela nebude nikdy out. U týchto doplnkov si môžete skúsiť začarovať a treba ich aj skombinovať. Kabelka môže niesť rovnakú farbu ako váš dresscode - ctiť farbu aj doplnky - aj to z vás môže urobiť bohyňu celého večera/noci. Pokiaľ sa ale zladíte do jednej z vyššie spomínaných farieb, jeden jediný doplnok môže byť akejkoľvek farby, pre ktorú máte slabosť.

Nielen ženy chcú zaujať.

Pre mužov je tento večer taktiež dôležitý.
Tu je však na tento rok jasno.
Ideálnym pánskym outfitom na jedinečný večer sa stávajú dlhé látkové nohavice s košeľou a prípadným sakom.
Strihy týchto kúskov necháme na vás, ale nezabudnite doladiť aj detaily.. hodinky, šperky, topánky.. a chýbať by vám nemala ani elegantná crossbody taška či etue na osobné veci.
Vyberať môžete medzi štýlovejšími látkovými kúskami, syntetikou alebo precíznejšími koženými modely.
My odporúčame ľahkú malú brašničku, ideálne bez klopy, s jedným alebo dvoma vreckami.
U mužov je to ľahšie aj s výberom farby. Ctite farbu svojho oblečenia alebo opasku, hodiniek a topánok. V takom prípade nemôžete urobiť chybu. :)

 

Všetko spomínané nájdete na našom eshope a to v nespočetnom množstve, v rôznych dizajnoch i farbách.

Veríme, že vaše ukončenie tohto roku, a vstup do roku 2024, bude jedinečné a nezabudnuteľné.

Dovoľte nám popriať vám, našim milým zákazníčkam a zákazníkom, do Nového roka len to najlepšie, veľa zdravia, lásky, pracovných i osobných úspechov a ďalších krásnych 365 dní.

#ďakujeme <3

Za celý náš tým KABEA <3