• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Preferujete trendy a praktickosť? Osloví vás Delami!

8.10.2017, 21:43

Ste praktická žena, ktorá oceňuje kvalitné doplnky za rozumnú cenu? Alebo snáď patríte k milovníčkam módnych trendov a nadchne vás neopozeraný mladistvý dizajn? V oboch prípadoch vás zaujmú výrobky značky Delami. Ide tak o rôzne kabelky a listové kabelky, tak peňaženky.

Módne doplnky rozličných štýlov

Veľkou prednosťou doplnkov značky Delami je skutočnosť, že si medzi nimi každý nájde kúsok zodpovedajúci jeho vkusu a štýlu. Niektoré dámske kabelky a peňaženky sú jemné a elegantné, iné vás zaujmú štipkou zvodnosti či praktickosťou. Prevažná časť sortimentu je určená ženám, ale Delami vyrába aj doplnky pre mužov (peňaženky a tašky). Všetky doplnky však majú jedno spoločné, a to jednoduchý dizajn bez nadmiery ozdobných prvkov. Každý kúsok je teda dizajnovo vyvážený a vkusný.

Listové kabelky plná jemnosti aj zmyselnosti

Ak hľadáte vhodný doplnok do divadla, na ples alebo na inú spoločenskú príležitosť, oceníte elegantnú listovú kabelku. Mladým dievčatám pristanú obzvlášť jemné kúsky (napr. púdrová Delami Phoenix s originálnou chlopňou). Ženám rôzneho veku sa hodia luxusné listové kabelky s nádychom zmyselnosti (trebárs čierná krepovaná Delami Aveline s odnímateľnými retiazkami).

Kabelky do práce, na nákup i na prechádzku

Len máloktorá žena si vystačí s jedinou kabelkou. Pre každú príležitosť sa totiž hodí iný kúsok. Delami vytvára kabelky pre všetky príležitosti. Do práce je vhodná napr. štýlová Delami Florida.
Na prechádzku do mesta či všedné pochôdzky mestom oceníte napríklad módnu crossbody kabelku Delami Whip. Vyrážate na nákup, využijete priestrannú tašku Delami Wide či Delami Sania.

Peňaženky pre mužov aj ženy

Svoju hotovosť určite radi uložíte do peknej a kvalitnej peňaženky. Mužom sa zapáči napr. Delami Matt z hovädzej kože. Naopak ženy osloví trebárs slušivá Delami Lestiel, ktorá je vyrobená takisto z hovädzej kože.

Štýlové pánske tašky

Okrem peňaženiek si muži obľúbia aj pánske tašky s moderným nevtieravým dizajnom. Na doklady a rôzne drobnosti využijete napr. Delami 1232. Ak potrebujete priestrannejšie tašku, tak využijete napr. stredne veľkú Delami 8813.