• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Spoznajte jesenné trendy kabelky 2017

29.9.2017, 21:27

Máme tu opäť jeseň a spolu s ním prichádzajú aj nové módne trendy. Rozhodne nás nečaká žiadna nuda. Pochmúrne a uplakané počasie rozjasní obzvlášť červená farba v rôznych odtieňoch. Ulice oživí aj kockový vzor a strapce. Nové trendy samozrejme zasiahnu nielen v oblasti módnych outfitov, ale odrazia sa aj v módnych doplnkoch. Zaujíma vás, aké kabelky budú v jesennej sezóne in? To sa dozviete v článku.

Čo je veľké, to je módne

Vo svete kabeliek sa jesenná sezóna 2017 prejaví napr. prevahou veľkých kabeliek. Čo sa týka rozmerov, tak nejde o prílišnú zmenu. Letu totiž vládli maxi kabely. Zároveň frčali aj minikabelky, ktoré sú od jesene na ústupe. Trend veľkých kabeliek ocení každá žena, ich výhodou je totiž priestrannosť a praktickosť. Odporúčame napr. stredne veľkú kabelku David Jones Manila vo vínovom odtieni.

Červená kam sa pozrieš

Z farieb bude svetu módy dominovať červená v širokej škále odtieňov. Červené prvky je možné rôzne kombinovať a zosúlaďovať. Skvele vyzerajú napríklad červené nechty s kabelkou v rovnakom odtieni. Rovnako stará klasika v podobe obuvi a kabelky v rovnakej farbe pôsobí zaujímavo. Svoj outfit najlepšie doplníte napr. ležérnou kabelkou Delami Strong či elegantnou ItalY Aubin.

Strapce stále frčia

Už dlhú dobu sa u kabeliek drží trend módnych strapcov. Inak tomu nebude ani v tohtoročnej jesennej sezóne. Odporučiť možno napr. ležérnu Delami Whip, nápaditú Dudlin Harriet alebo elegantnú koženú ItalY Holly.

Nielen červená vládne móde

Hoci tohtoročnej jeseni vládne červená, neutlačila úplne ostatné farby do pozadia. Veľmi módne sú napríklad aj sivá, bledomodrá, béžová, ružová či žltá. Ak teda nepatria červené odtiene k vašim obľúbeným, z ostatných trendy farieb si iste niektorú vyberiete. Veľmi slušivá je trenárs tmavo ružová kabelka David Jones Hebb zdobená hadím vzorom alebo sivá Carine Tracie s lakovanými prvkami. Skvele budete vyzerať aj s béžovou Delami Youth, žltú MARIA C Delmar či bledomodrou David Jones Trava.