S nami na Veľkú noc neplatíte za poštovné - všetky spôsoby dopravy sú teraz zdarma! Tak hurá nakupovať a prajeme krásne Veľkonočné sviatky! 

 

  • +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Ako vybrať pánsku peňaženku?

20.9.2017, 21:28

Nevyhnutným doplnkom každého muža je jeho peňaženka. Využívajú ju všetci, bez ohľadu na to, či ju nosí vo vrecku či taške. Lenže ktorá peňaženka je pre vás tá pravá? Pripravili sme pre vás pár tipov, ako si ju najlepšie vybrať.

Funkčnosť a odolnosť predovšetkým

Veľmi zásadnú úlohu pri výbere zohráva praktickosť a trvanlivosť. Peňaženka musí jednoducho vynikať svojou funkčnosťou a odolnosťou. Je preto nevyhnutné uprednostniť výrobky s pre vás najvhodnejším usporiadaním a množstvom priehradiek. Do ideálnej peňaženky sa zmestia ako bankovky a mince, tak doklady a platobné karty. Samozrejmosťou je aj kvalitné spracovanie, ktoré zaistia dlhú životnosť vašej peňaženky. V tomto smere bývajú skvelou voľbou značkové výrobky, pri ktorých máte zaručenú garanciu kvality. Odporučiť možno napríklad peňaženky značiek ako SEND Design, Delami, Wild alebo napríklad Enrico Benetti.

Záleží aj na dizajne

Dávno je preč doba fádnych pánskych doplnkov. Prečo mať tuctove a dizajnovo nudnú peňaženku, ktorú má kdekto? V súčasnosti sa môžete stretnúť s dizajnovo zaujímavými kúskami nielen u dámskych, ale aj u pánskych peňaženiek. Veľmi vkusné sú peňaženky z brúsenej kože (napr. Anuk, Mette, ItParr či Meck). Jedná sa o kúsky, ktoré sú tvorené niekoľkých vzájomne zladenými farbami. Pôsobí veľmi štýlovo a moderne. Ak máte v obľube športový dizajn typický svojou neformálnosťou, zapáči sa vám napr. Látková Enrico Benetti 4500 v modrej farbe alebo Enrico Benetti 14607 v olivovo zelenej. Za zmienku stojí tiež napr. Štýlová Send Design 57 alebo WILD Beaufort, obe vyrobené z hovädzej kože. Milovníkov miernej extravagancie určite zaujme treba New Rebels USA. Ak ste konzervatívnejší, nadchne vás napríklad kožená Delami NoNuppi, rozkladacie Delami Five, elegantný Linea 31 alebo dizajnovo jednoduchá peňaženka Send Design 45. Všetky menované konzervatívnejší kúsky sa vyznačujú jemným a nevtieravým výzorom.