• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Škola začína! S akou taškou budete in?

2.9.2017, 23:00

Prázdniny utiekli ako voda a pred nami je opäť začiatok školského roka a zimného semestra. Je preto nevyhnutné si zaobstarať potrebné pomôcky. Okrem učebníc, písacích potrieb a zošitov patrí k najzásadnejším potrebám každého študenta školská taška. Neviete, aká z nich je pre vás tá pravá? Máme pre vás pár tipov na školské batohy a tašky ako pre stredoškolákov, tak vysokoškolákov. Keďže dievčenský a chlapčenský vkus má svoje špecifiká a v mnohom sa líšia, rozdelili sme školské módne doplnky na tie pre chlapcov a pre dievčatá.

Módne školské batôžky a káble pre dievčatá

Stredoškoláčkam odporúčame uprednostniť mestské batôžky pred kabelami. Najvhodnejšie sú pre nich modely s výrazným trendy dizajnom, ktoré pôsobia ľahko extravagantne. Typickým znakom týchto modelov je provokatívnosť, ležérnosť a optimizmus. Napríklad sa jedná o jemný a svieži batoh MARIA C Zuria, trblietavý David Jones Crazy či romantický David Jones Roial. Z praktických kúskov vynikajúcich svojou priestrannosťou vás zaujme napr. ruksak Delami Gallia.
Vysokoškoláčky ocenia najmä praktické a elegantne vyzerajúce kabely s moderným dizajnom. Skvelou voľbou sú napríklad kožená taška Gerard HENON Garron, priestranná aktovka a kabelka v jednom Hexagona 462698 alebo väčšia crossbody kabelka Carine Elgin, či trebárs David Jones Pars.

Trendy školské tašky a batohy pre chlapcov

Chlapci navštevujúci strednú školu spravidla dávajú prednosť ruksakom pred taškami. Avšak zhruba od maturitného ročníka začínajú nosiť skôr tašky. Tohto trendu sa potom držia aj na vysokej škole.
Ako chlapcom, tak aj mladým mužom pristane najviac jednoduchý štýl bez prebytočných ozdôb. Stredoškolákom sedia napr. čiernosivý batoh Diviley Peter s oranžovou potlačou na prednej strane alebo čierny Diviley Andy zdobený štýlovou žltou potlačou. Maturantom a vysokoškolským študentom odporúčame kožené tašky s moderným dizajnom značiek Hill Burry, Gerard HENON, či SendiDesign.