• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Máte v obľube taliansky dizajn? Značka Dudlin vás nadchne!

29.8.2017, 20:51

Oslovujú vás doplnky s elegantným a rafinovane zvodným talianskym dizajnom? Túžite po osobitom štýle, ktorý podčiarkne vašu ženskosť? V tom prípade vás zaujme značka Dudlin, ktorá sa vyznačuje kvalitným spracovaním svojich výrobkov a ich okúzľujúcim dizajnom. K najtypickejším produktom patria dámske kabelky a peňaženky, ale Dudlin vyrába aj krásne batôžteky. Od roku 2001, kedy táto talianska značka vznikla, vybudovala si renomé a stala sa symbolom talianskej kreativity a precíznosti.

Kabelky majúce šmrnc

Ak hľadáte módne doplnky, ktoré nie sú extravagantné, je pre vás značka Dudlin tá pravá. Kabelky uvedeného brandu sa vyznačujú eleganciou a decentnosťou. Dajú teda maximálne vyniknúť vášmu outfitu aj vašej osobitej kráse. Kabelky Dudlin pasujú ženám preferujúcim seriózny vzhľad, ženský štýl a praktickosť. Niektoré z nich vám bližšie predstavíme.

Jemná Dudlin Helloise

Hľadáte módny doplnok, ktorý možno nosiť do práce, je priestranná a dodá vám seriózneho výzoru? Zvoľte si Dudlin Helloise. Pre ľahšie udržanie poriadku v kabelke je súčasťou doplnku aj vyberateľný organizér.

Trendy Dudlin Manon

Zvlášť pre voľný čas odporúčame priestrannú trendy kabelku Dudlin Manon so štvorfarebným vzorom. Pristane predovšetkým dámam s vycibreným vkusom, ktoré chcú vkusne podčiarknuť svoju ženskosť.

Módna Dudlin Harriet

Ak preferujete crossbody, potom je táto kabelka práve pre vás. Hodí sa pre všedné nosenie. Ide o menší kúsok do ktorého sa však zmestia všetky nevyhnutnosti. Zdobia ju slušivé a v súčasnosti veľmi módne strapce.

Peňaženky s gráciou

Okrem dámskych kabeliek vás Dudlin očarí jedinečnými peňaženkami. Oproti kabelkám ide o doplnky skôr výraznejšieho dizajnu. Napriek tomu pôsobia vkusne a nevtieravo. Nadchnú vás predovšetkým rafinovane elegantným štýlom, priestrannosťou či nápaditou kombináciou farieb a vzorov. Vybrali sme pre vás na ukážku príklad najosobitejších kúskov, ktoré vám trochu priblížime.

Moderná Dudlin M256

Ak dbáte o jedinečný ženský štýl, zaujme vás napríklad Dudlin M256. Svojim nápaditým spracovaním a výrazným dizajnom pôsobí sviežim a mladistvým dojmom.

Elegantná Dudlin M264

Ak hľadáte vkusný módny doplnok s rafinovaným elegantným dizajnom, zaujme vás zrejme tento kúsok. Prednú stranu zdobia tri rôzne farebné pruhy, ktoré sú skvele zladené. Celkovo pôsobí peňaženka jemne a luxusne.

Priestranná Dudlin M236

Ak uprednostňujete praktické doplnky, iste vás osloví peňaženka Dudlin M236. Ide o väčší priestranný model s nevtieravým dizajnom.