S nami na Veľkú noc neplatíte za poštovné - všetky spôsoby dopravy sú teraz zdarma! Tak hurá nakupovať a prajeme krásne Veľkonočné sviatky! 

 

  • +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Hľadáte výrazný elegantný štýl? Skúste značku MARIA C!

22.8.2017, 18:46

Každá žena chce vyzerať čo najlepšie. Preto hľadá módny štýl, ktorý ju najlepšie vystihuje a podčiarkuje jej osobitú krásu. Vytvoriť dokonalý outfit však nebýva ľahké. Okrem voľby správneho oblečenia je potrebné zvoliť tie pravé módne doplnky. Ak preferujete výrazný štýl, ale zároveň túžite po elegancii, iste Vás zaujmú kabelky MARIA C, ktorých charakteristickým znakom je spojenie syntetickej kože a textilu. Majú osobité čaro a vďaka ich originálnemu dizajnu ich na ulici rozhodne neprehliadnete. Nejde pritom o nijako extravagantné modely. Časť kabeliek je v retro štýle, iné sa vyznačujú svojou nadčasovosťou. Kabelky MARIA C však nie sú len pre parádu. Okrem estetickej stránky bolo myslené aj na funkčnosť doplnkov. Pár najzaujímavejších kúskov Vám bližšie predstavíme.

Praktická MARIA C Fayette

Hľadáte ideálne kabelku do práce a pre všedný nosenie? V tom prípade je pre Vás MARIA C Fayette tá pravá. Dizajnovo prepája retro s moderným rázom. Hodí sa k formálnejšiemu business outfitu aj pohodlnému casual štýlu. Možno ju nosiť v ruke aj cez rameno.

Nadčasová MARIA C Zuri

Túžite po priestrannej kabelke, ktorá Vás nadchne svojou nadčasovosťou a zvodným dizajnom? Potom vyberte MARIA C Zuri. Je vhodná ako pre nosenie do spoločnosti, tak vo voľnom čase.

Seriózna MARIA C Delmar

Vkusná kabelka s pevným dnom. Vďaka elegantnému štýlu s retro nádychom s ňou budete vyzerať seriózne. Skvele sa preto hodí na nosenie do práce.

Retro MARIA C Honore

Tento módny doplnok Vás na prvý pohľad zaujme svojím zaobleným tvarom. Jedná sa o unikátny model inšpirovaný legendárnou Alma kabelkou. Hoci sa MARIA C Honore radí k retro kabelkám, pôsobí nadčasovo. Vďaka odnímateľnému popruhu ju môžete nosiť nielen v ruke, ale aj cez rameno.

Nápaditá MARIA C Lise

Ďalším zaujímavým kúskom je sviežo pôsobiaca MARIA C Lise. Ide o nápaditú kabelku, ktorá vyniká svojou vkusnou farebnosťou a originálnou textúrou. Pristane mladým dámam aj zrelým ženám a je vhodná pre všedné nosenie aj pre zvláštne príležitosti.