• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Viete, ako predĺžiť životnosť svojej kabelky?

17.8.2017, 22:04

Ste majiteľkou nadčasového modelu kabelky? V tom prípade nezabudnite o svoj módny doplnok riadne starať. Predĺžite tým ako jeho životnosť, tak čo najdlhšie zachováte jeho nádherný vzhľad. Nie ste si istá tým, ako o svoje kabelky starať, aby ste sa z nej mohla tešiť čo najdlhšie? Máme pre vás niekoľko užitočných rád, ktoré vy aj vaše najobľúbenejšie doplnky iste oceníte.

Životnosť predĺžite len kvalitným kúskom

Ak vlastníte fake značkové kabelky z nekvalitného materiálu, len ťažko jej životnosť predĺžite. Doprajte si kvalitu a uprednostňujte značkové módne doplnky pred napodobeninami. Je veľkým omylom domnievať, že vás obstaranie značkové kabelky musí zruinovať. Najvhodnejšie je zaobstarať si nadčasovou kabelku z pravej kože mediálne toľko nevyzdvihované značky. U týchto doplnkov vás poteší nielen vysoká kvalita za rozumnú cenu, ale minimum faků na trhu. Najviac sa totiž napodobňujú verejnosti najznámejšie a najpropagovanejšie značky.

Čo skracuje životnosť kabeliek?

Nešetrné zaobchádzanie a extrémne počasie.

Ak si chcete zachovať svoje kabelky čo najdlhšie krásne a funkčné, šetrne s nimi zaobchádzajte a nevystavujte ich extrémnemu počasiu. Vašim doplnkom nesvedčí dlhé vystavovanie dažďu, snehu, mrazu, vysokým teplotám a ostrému slnku. Proti vplyvu počasia treba kožené kabelky naimpregnovať. Ak vám kabelka navlhne, nesušte ju na radiátore. Namiesto toho ju zaveste v dobre vetranej miestnosti a nechajte prirodzene vyschnúť.

Noste kabelku vhodnú na daný účel a nepreťažujte ju!

Súčasťou šetrného zaobchádzania s doplnkami je mimo iného ich vhodná voľba. Mnoho žien nedbá na správny výber kabelky. Nezáleží len na príležitosti, ku ktorej si doplnok beriete. Dôležitý je tiež účel, ktorý má pri danej príležitosti kabelka plniť. Problém s kabelkami nastáva vo voľnom čase. Ženy si často neuvedomia napr. To, že biznis kabelka nie je shopper. Preťažujú potom svoju kabelku neúmerne ťažkým nákladom a sústavne ju tak poškodzujú. Toto konanie nesvedčí nielen vašim taškám, ale aj vašej chrbtici. Nosením ťažkých bremien sa teda vystavujete aj riziku prepuknutia zdravotných problémov.

Kabelky impregnujte a jemne čistite

Vašim kabelkám prospeje pravidelná impregnácia. K tomuto účelu používajte len prípravky určené
na kabelky. V žiadnom prípade neinpregnujte prostriedkami určenými na obuv! Impregnovať môžete aj látkové kabelky, menej sa potom špiní. Očistu kabelky vykonávajte pomocou jemnej handričky a mydlovej peny alebo špeciálnymi čistiacimi prípravkami. Kabelku zľahka utrite navlhčenou handričkou, a potom utrite dosucha. Látkové kabelky neperte, môžu sa zraziť alebo inak poškodiť.