• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Čím sa riadiť pri výbere svadobnej kabelky?

23.9.2019, 10:15

Každá nevesta túži vo svoj svadobný deň vyzerať dokonale. Súčasťou svadobného outfitu sú okrem šiat a topánok aj vhodné doplnky. Jedným z nich je kabelka, bez ktorej sa žena nezaobíde ani na svadbe. Vybrať tú pravú svadobnú kabelku nie je ľahké. Zlou voľbou doplnku totiž môžete narušiť celkový dojem. Neviete ako svadobnú kabelku vybrať? Máme pre Vás pár tipov ako na to.

Malá a jemná

Svadobná kabelka má doladiť Váš outfit, nie zatieniť krásu šiat a čaro Vašej osobnosti. Zvoľte preto skôr kabelku s jemným a nevtieravým dizajnom. U doplnkov sa vyhnite extravagancii a pompéznosti. Stredom pozornosti budete ľahko aj bez nich. Najviac obdivu majú na svadbe žať Vaše šaty, účes a predovšetkým Vy sama. Veľmi dôležitá je aj voľba správnej veľkosti kabelky. Na svadbu potrebujete menšiu taštičku namiesto rozmernej kabelky. Ideálom je elegantná minikabelka alebo listová kabelka.

Všetko by malo ladiť

Dôležitá je farebná súhra medzi šatami, topánkami a doplnkami. Neznamená to, že musí byť všetko rovnaké. Hlavné je navodiť súlad a harmóniu medzi jednotlivými komponentmi. Ak máte biele šaty, vyberte kabelku v bielej alebo striebornej farbe. Ku krémovým šatám sa skvele hodí béžová kabelka alebo kabelka jemne ružovkastej farby. Ak máte šaty so zlatým zdobením, bude s nimi ladiť zlatá kabelka.

Svadobné trendy 2019

Ak sa zaujímate o najnovšie módne trendy, iste Vás zaujíma, čo je tento rok v móde. Svadobným trendom roku 2019 sú svetlejšie, bohatšie a odvážnejšie farby (šampanské zlato, rôzne odtiene zelenej). Ak plánujete svadbu na jeseň, nebojte sa oranžových a žltých odtieňov. Stále in zostáva fialová od svetlej až po tmavú.

Tipy na svadobné kabelky

Teraz Vám predstavíme niekoľko ideálnych svadobných kabeliek. K béžovým svadobným šatám sa hodí napr. listová kabelka Michelle Moon Varia, ktorá vyniká svojou decentnosťou a priestrannosťou. Ak preferujete tradičnú svadbu v bielom oceníte listovú kabelku Michelle Moon V2097. Ak zvažujete svadbu v ružových odtieňoch, zapáči sa Vám iste púdrová listová kabelka Delami Chicago Fresno. K šatám so zlatým zdobením sa hodí napríklad Michelle Moon Chael. Či už si vyberiete akúkoľvek kabelku, mala by Vás skutočne osloviť a páčiť sa Vám. Po svadbe ju môžete nosiť na rôzne spoločenské akcie.