S nami na Veľkú noc neplatíte za poštovné - všetky spôsoby dopravy sú teraz zdarma! Tak hurá nakupovať a prajeme krásne Veľkonočné sviatky! 

 

  • +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Potešte svojich blízkych na Deň priateľstva

23.7.2017, 22:47

Kamarátov a známych má každý nás desiatky, ale skutočných priateľov je minimum. Ako skutočných priateľov spoznáme? Býva to vo chvíľach núdze, smútku, neúspechu. Sú to ľudia, ktorí nám v ťažkých situáciách pomôžu a neopustia nás. Ak chcete osláviť svoje jedinečné vzťahy s priateľmi, môžete tak urobiť napríklad 30.7. na Medzinárodný deň priateľstva. Tento sviatok vyhlásila roku 2011 Organizácia Spojených národov. Myšlienka na zavedenie Dňa priateľstva však vznikla už oveľa skôr, a to v roku 1958 v Paraguaji. Ak patríte medzi šťastlivcov, majúceho aspoň jedného priateľa, nezabudnite ho na Medzinárodný deň priateľstva potešiť malou pozornosťou.

Akú vybrať pozornosť pre dobré priateľky?

Neviete, čo venovať priateľkám? Nemusí ísť o nič veľké, veľkú radosť urobíte svojim blízkym často aj drobným darčekom (napr. príveskom na kabelku). Možností je celá rada.

Kabelka či listová kabelka

Ak chcete potešiť ženu, dajte jej kabelku. Jedná sa o veľmi vďačný darček. Veľmi elegantné a slušivé sú potrebné listové kabelky ako napr. Delle Dallas, David Jones Dubbel alebo Delami Sandiego. Prakticky založenú ženu potešíte priestrannou kabelkou (napr. Italy Sydney či Taliana Jordana).

Mestský batôžtek

K prechádzkam mestom a pri voľnočasových aktivitách sa hodí mať malý doplnok akým je mestský batoh. Svoju najlepšiu priateľku nadchnete trebárs batôžkom David Jones Mini s jednoduchým dizajnom alebo priestranným Delami Gallia.

Prívesok na kabelku a iné drobnosti

Súčasťou väčšieho darčeka alebo aj samostatnou pozornosťou môže byť aj nejaká drobnosť. Môže ísť o prívesok na kabelku (napr. C1011) alebo peňaženku (napríklad Delami Lestiel). Mladým dámam sa iste zapáčia ružové hodinky Fashion Only.

Čím potešíte svojich mužských priateľov?

Lámete si hlavu nad tým, akou drobnosťou potešíte svojich priateľov z radov mužov? Najvhodnejšou voľbou býva niečo praktické (napríklad taška, puzdro na doklady či peňaženka). Skvelým darčekom je tiež aktovka, ruksak, či športová taška.

Aktovka do práce

Tradičným praktickým darčekom pre mužov je pánska aktovka. Veľmi elegantná je napr. diplomatka Italy Greyson z hovädzej kože. Ak váš priateľ preferuje modernejší štýl, zapáči sa mu aktovka Enrico Benetti Rodella.

Batoh alebo športová taška

Šport milujúceho priateľa nadchnete batohom (napr. priestranným Diviley Nate) či športovým ruksakom akým je trebárs Diviley Ryan s jednoduchým dizajnom. Hodiť sa mu bude aj kvalitná ľadvinka značky Diviley.