S nami na Veľkú noc neplatíte za poštovné - všetky spôsoby dopravy sú teraz zdarma! Tak hurá nakupovať a prajeme krásne Veľkonočné sviatky! 

 

  • +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Poznáte trendy kabelky pre praktické ženy?

25.7.2019, 13:15

Patríte k ženám, ktoré u módnych doplnkov preferujú funkčnosť pred ľúbivým dizajnom? Vadí vám, že praktické a multifunkčné doplnky bývajú často nevzhľadné? V tom prípade sú nasledujúce riadky určené práve vám! Pripravili sme pre vás prehľad trendy kabeliek prepájajúcich praktickosť so zaujímavým dizajnom.

Multifunkčné kabelky

Chcete doplnok vhodný k rôznym príležitostiam? Potom vás iste zaujmú multifunkčné kabelky. Jedná sa o doplnky, ktoré vám poslúži napríklad ako kabelka a peňaženka zároveň. Niektoré modely možno nosiť ako crossbody alebo listová kabelka (napr. Michelle Moon Downz), iné len ako listová kabelka (napr. David Jones Cube). Okrem varianty ponúkajúce kabelku a peňaženku v jednom existuje aj kabelka a mestský batoh v jednom. Konkrétne ide o model Delami Zowie.

Elegantný shopper

Hľadáte kabelku pre voľný čas, s ktorou môžete vyraziť aj na menší nákup? Kúpte si elegantné shopper Italy Janeth či David Jones Sadaf. Ide o jedinečné kabelky s ušami, ktoré rozhodne neprehliadnete. Vyrába sa z hovädzej kože a textilu, pohodlne sa nosí a vynikajú svojou priestrannosťou. Hodí sa zvlášť k ležérnějšímu outfitu. S elegantným Shopperom možno vyraziť na nákup a bežné denné obchôdzky, prechádzku mestom i do práce.

Štýlová aktovka

Ak pracujete v kancelárii, iste sa vám bude hodiť kvalitná dámska aktovka. Voľte takú, do ktorej sa zmestí váš notebook. Veľmi obľúbená je napr. Aktovka Hexagon 462698 z hovädzej kože a textilným popruhom. Má elegantný a moderný dizajn, pôsobí vkusne a nevtieravo. Ideálne dámsku aktovku predstavuje tiež Gerard Henon Edmond. Na prvý pohľad pôsobí skôr ako elegantný kabelka než aktovka. Vyniká luxusným dizajnom aj praktickosťou. Napríklad sa do nej vojde notebook s rozmermi 33 x 28 cm, vo vnútri aktovky nájdete pútka na perá či vrecká na drobnosti.