• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Letné trendy 2023: Vylaďte svoj outfit už dnes!

25.5.2023, 10:05

Blíži sa leto a s ním aj doba, kedy si každá z nás začne vyberať novú kabelku. Rok 2023 prináša celý rad zaujímavých trendov, ktoré určite stoja za pozornosť. Predstavujeme trendy na nadchádzajúcu letnú sezónu!

Predstavujeme trendy na nadchádzajúcu letnú sezónu!


Talianske kožené kabelky sú vždy na vrchole módnych trendov a tento rok to nie je inak. Ich kvalita a dokonalé spracovanie určite zaujme každú ženu, ktorá si potrpí na módnosť a luxus. Či už hľadáte elegantnú kabelku do ruky alebo praktickú kabelku cez rameno, talianska koža je vždy tou najlepšou voľbou.

Pre zmenu značky Coveri World, Paolo Bags alebo Maria C. sa tento rok rozhodli osláviť leto mixom odvážnych farieb a jedinečných designov. Farebné kabelky sú ideálnou voľbou pre tých, ktorí chcú oživiť svoj letný šatník a pridať mu niečo extra. Či už ide o pastelové tóny alebo jasné a živé farby, tieto kabelky sú perfektným doplnkom k letnému outfitu. Skvelou voľbou sú určite aj menšie kabelky typu crossbody alebo ľadvinky. Na letné párty a zábavy sme si pre vás pripravili aj pár puzdier na telefón a doklady, omrknite ich TU!

Ale čo keď preferujete klasiku? Čierna kabelka je vždy istou voľbou, ktorá nikdy nevyjde z módy. Či už potrebujete kabelku do práce, do mesta alebo na večierok, čierna skvele doplní akýkoľvek outfit. Páčia sa vám skôr svetlé kúsky? Potom ponúkame zladiť letné šaty s bielou či béžovou kráskou.

 

Či už hľadáte praktickú kabelku cez rameno pre prechádzky mestom, elegantnú kabelku do ruky na špeciálne príležitosti alebo len chcete niečo nové do svojej zbierky, tohtoročná letná sezóna ponúka niečo pre každého. Kožená kabelka, kabelka cez rameno alebo moderný batoh - vyberte si to, čo vám najviac vyhovuje a užite si leto v plnej paráde!