• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

S akou plážovou taškou budete in tohtoročné leto?

10.6.2019, 10:30

Pomaly sa blíži obdobie letných prázdnin a dovoleniek. Bez ohľadu na to, či pôjdete niekam k moru alebo zostanete doma, iste využijete možnosť si zaplávať. Horúce leto nás totiž láka predovšetkým k vode. Lenže do čoho si zbaliť všetky nevyhnutnosti na pláž či kúpalisko? Ideálnou voľbou je plážová taška, ktorá svojou priestrannosťou pripomína shopper. Neviete, akú si vybrať? Máme pre vás pár tipov na plážové tašky, s ktorými budete in.

Optimistické leto si žiada optimistickú tašku

K slnečnému letu patria dobrá nálada a štipka bezstarostnosti. Bolo by chybou si pre najoptimistickejšie pôsobiace obdobie roka vyberať fádnu tašku v tmavých farbách. Veselá plážová taška vám zlepší náladu a leto si oveľa viac užijete. Skvelou voľbou je nevtieravá a jemne pôsobiaca Delami Coarse alebo pruhovaná Delami Wawes, či Delami Summer.

Plážová taška s netradičným vzhľadom

Tradičné plážové tašky si sú podobné svojím tvarom (širokou vrchnou časťou a mierne sa zužujúcim spodkom) a bavlnenými pletenými uchami. Príkladom klasického štýlu je trebárs prúžkovaná Delami Anchor s obrázkom kotvy uprostred. Okrem tradičných kúskov sú však k dispozícii aj tie menej obvyklé. Ak chcete unikátnu plážovú tašku, odporúčame vám napríklad Beach Delami Star. Ide o tašku, ktorú môžete pomocou magnetického cvočku zmenšiť. Pripomína potom originálnu letnú kabelku. Skvelou voľbou je aj plážová taška Play Delami Star, ktorá je vrecovitého tvaru a nosí sa cez rameno.

Vzhľad nie je všetko, myslite aj na praktickosť a kvalitu

Ideálna plážová taška vás neokúzli len svojím vzhľadom. Okrem pekného dizajnu musí vynikať svojou praktickosťou (najmä z hľadiska priestrannosti) a kvalitným spracovaním. Odporúča sa uprednostňovať značkové plážové tašky vyrobené z pevného plátna či bavlny. Sú príjemné na nosenie a pomerne odolné.