• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Kabelka vie odhaliť vašu dušu

7.6.2017, 21:40

Je ťažké pred okolím úplne utajiť svoje povahové črty, vlastnosti a zlozvyky. Veľakrát totiž nemusíme ani hovoriť, pretože za nás hovoria reč tela. O žene vypovedá veľa jej kabelka, ktorá dokáže odhaliť dušu svojej nositeľky. Ako je to možné? Podľa psychológov nevedome vydávate svoju kabelkou určité gestá. Dochádza z vašej strany k neverbálnej komunikácii. Kabelkou nevyjadrujete iba svoj vkus a životný štýl, ale spôsobom jej nosenia odhaľujete svoju osobnosť. Neviete, čo o vás jednotlivé spôsoby nosenia kabelky odhaľujú? Máme pre vás prehľadný zoznam významov.

Workoholičky držia kabelku za uši

Ženy nosiace kabelku týmto spôsobom bývajú ctižiadostivé. Vyznačujú sa kladným vzťahom k práci. Budovanie kariéry má pre veľký význam a môžu prepadnúť aj workoholizmu. Uprednostňujú aktovky a praktické kabelky do ruky.

Silná žena s kabelkou na predlaktí

Ak nosíte kabelku na predlaktí, zrejme si potrpíte na luxusné a trendy doplnky. Takým kúskom sa predsa musíte ostatným pochváliť. Ženy preferujúce kabelku na predlaktí majú často vysoký spoločenský status, sú to silné osobnosti s vysokým sebavedomím.

Mladé nosia crossbody

Nosiť kabelku krížom nám uvoľní obe ruky a je to pohodlné. Crossbody nosia často mladé dievčatá, ktoré sú trochu neisté a majú nízke sebavedomie. Kabelku krížom však preferujú aj ženy, ktoré vyznávajú pohodlný a ležérny štýl. Nechcú byť zväzované formálnosťou. Oveľa dôležitejšie, ako vonkajší vzhľad je pre nich duše.

U kabelky cez rameno záleží na popruhu

Ženy nosia kabelku cez rameno dvoma spôsobmi, ktoré súvisia s preferovanou dĺžkou popruhu. Ak uprednostňujete dlhý popruh, ste niekedy príliš dôverčivá, roztržitá a neopatrná. Ak ste si obľúbila kabelky s krátkym popruhom, ste praktická žena. Ak si navyše popruh často pridržujete, máte rada veci pod kontrolou.

Osobitý štýl sa nosí v náručí

Vlastníte kabelku s popruhmi, ale napriek tomu ju nosíte radšej v náručí? Zrejme ste cieľavedomá a úprimná. Uprednostňujete osobitý štýl, ktorý okolie nemusí vždy zdieľať a chápať. Ale názor okolia vás nezaujíma, ste totiž svojská.