• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Jarné trendy s dopravou zadarmo!

6.4.2023, 20:02

Pýtate sa aké jarné trendy na vás tento rok čakajú? Čím doplniť svoj šatník? A ako nešliapnuť pri výbere vedľa? Siahnite po nadčasových kúskoch a nebojte sa využiť Veľkonočné DOPRAVY ZADARMO!

Späť sú jednoduché a praktické strihy, ktoré ľahko skombinujete so svojim šatníkom. Minimalizmus vo všetkých jeho podobách - jednoduché strihy, malé kabelky, minimum doplnkov. Všetky tieto prvky vytvoria nezameniteľný uvoľnený dojem.

V móde sú aj kvetinové vzory, tie príjemne upútajú vaše oko. Môžete vyberať medzi bohatými kvetmi, rovnako ako zaujmú aj menšie vzory.
Ak hľadáte praktickosť, pozrite sa aj po maxi kabelkách, nešliapnete vedľa.

A farby?
Viva Magenta, výrazný odtieň sýto červenej s prídavkom ružovej, ktorý je trendovou farbou sezóny 2023. Bolo o něj povedané mnoho: pulzujúca, optimistická, karmínová,... my len potvrdzujeme a dodávame, že vás môže zaujať aj odtieň fuchsiová, ktorý je o niečo jemnejší.
Môžete to skombinovať, alebo dať prednosť ďalším odtieňom ružovej. V kurze je aj svieža zelená, limetková a žiarivo žltá.

Radšej siahate po jemných odtieňoch? Potom pre vás máme skvelú správu.
Pastelové farby sú opäť na výslní. Levanduľová, baby blue a ďalšie, ktoré vás uchvátia.

Nechajte sa inšpirovať trendmi a vyberte si z našej širokej ponuky, kde určite nájdete to pravé, či už pri novinkách značky David Jones alebo DianaCO, alebo pri klasických značkách ako je Italy, Delami alebo Coveri.