• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Potešte svoje najdrahších na sviatok rodičov a detí

28.5.2017, 20:07

Známym sviatkom je Medzinárodný deň detí, ale nejde o jediný významný deň pripadajúci na prvý jún. Taktiež Svetový deň rodičov sa oslavuje 1. 6. Chcete potešiť svojich drahých a neviete čím? Máme pre vás pár tipov na skvelé darčeky, ktorými svojich najbližších určite potešíte.

Čím potešiť teenagera?

Premýšľate nad tým, aký darček poteší vašu ratolesť? Dcéru iste nadchne crossbody kabelka ako trebárs Delami Aubert či Silvia Rosa Adorlee. Ďalšou možnosťou je darček v podobe trendy mestského batôžku (napr. Taliana Bernadea, MARIA C zúri alebo Delami Gallia). Milou pozornosťou sú aj extravagantné prívesky na kabelku, hodinky alebo trendy peňaženka - listová kabelka (napr. David Jones Avenelle). Vášho syna iste poteší športová taška značky Diviley, batoh Enrico Benetti Travers alebo módna taška na notebook značky Hexagon.

Čo darovať mame?

Ak uvažujete nad vhodným darčekom pre mamičku, tak jej venujte koženú kabelku. Ide o luxusnú pozornosť, ktorou najlepšie vyjadríte svoj vzťah k nej. Ak si mamička potrpí na moderný štýl a trendy kúsky, venujte jej napríklad kabelku ItalY Heather s vyrazeným vzorom. Módne sú tiež kabelky ItalY Adalicia, Delami Nathalie alebo Silvia Rosa Katriane. Z listových kabeliek ju určite nadchne David Jones Allyson, Delami Clare či Royal Style Madison. Ak pracuje vaša mamička v kancelárii, iste ocení aktovku ako napr. Gerard HENON Edmond alebo Hexagon 462698.

Akým darčekom nadchnúť ocka?

Otecka určite potešíte praktickou aktovkou (napr. ItalY Eliot, ItalY Brad) alebo spisovkou (napr. Enrico Benetti Raynell či Gerard HENON Gaston). Skvelým darčekom je taktiež kvalitná kožená kľúčenka SendiDesign KL002 alebo luxusná peňaženka značky KABE, WILD ČI BELLUGIO. Veľmi milou pozornosťou je aj kvalitné kožené etue ako trebárs ItalY Lexus či ItalY Alberto. Ak váš otecko športuje, tak ho určite nadchnete športové taškou (napríklad Bjorn Borg BS101503).