• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Nebaví vás venčenie domáceho miláčika? Cool pejskařská móda to zmení!

24.5.2017, 21:35

Venčenie nášho štvornohého miláčika nebýva vždy príjemnou záležitosťou. Niekedy sa nám jednoducho nechce. Dvojnásobne to platí, keď nám počasie práve nepraje a prší. Ak požiadate o vyvenčenie rodinného psa svoju pubertálnu ratolesť, zrejme sa dočkáte množstva výhovoriek, otrávených pohľadov, a nakoniec rezignovaného vzdychania. Pritom možno veľmi ľahko zmeniť venčenie v zábavnú a príjemnú záležitosť. Váš potomok si môže zvýšiť sebavedomie a ľahšie si nájde nových kamarátov. A vy sa zase pri venčení môžete cítiť príjemne a pohodlne. Zároveň sa módne zladíte so svojím štvornohým miláčikom. Čo je k tomu treba? Stačí len zladiť outfit a módne doplnky so svojim psom.

V hlavnej úlohe pes

Pri výbere outfitu a doplnkov zohľadnite svojho psa. Ide skôr o pohodové spoločenské plemeno (ako napr. francúzsky buldoček, mops, pekinéz, maltézačik) alebo o športovo založených (ako je napríklad dalmatín, stavač, seter, chrt)? Ak váš pes nevyžaduje príliš pohybu, vyberte pohodlný (kľudne aj elegantný) outfit. Ak máte aktívneho psa, vyberte športové oblečenie. Svoj outfit a doplnky aspoň čiastočne zlaďte s vodítkom a obojkom / kšírkou svojho psa.

Najľahšie zladíte topánky a tašku!

Keďže zosúlaďovanie oblečenia s vaším psom môže byť pre vás obmedzujúce, sústreďte sa na svoje doplnky (najmä obuv a tašku). Dámy, pri voľbe obuvi zabudnite na lodičky, k venčeniu sú úplne nevhodné! Vyberajte topánky na nízkom podpätku, tenisky, balerínky alebo sandále. Najzásadnejším doplnkom každého psíčkara je taška, kabela či ľadvinka. Veľkosť doplnku sa odvíja od veľkosti psa a jeho potrieb.

Doplnky pre psíčkarky

Ak vlastníte malé plemeno, potrebujete malý doplnok. Skvelou voľbou je neformálna listová kabelka (David Jones Allyson, David Jones Avenelle). Majiteľkám stredných plemien pristanú obzvlášť crossbody kabelky ako trebárs Talian Saffie alebo Silvia Rosa Valere. Ak máte väčšie plemeno, môže sa vám hodiť mestský batôžtek (napr. Silvia Rosa Maycee alebo piace Molto Cammi).

Čo ocenia psíčkári?

Módne doplnky nie sú len doménou žien, ale samozrejme aj mužov. Psičkárom vyhovujú tašky nosené ako crossbody (napr. Enrico Benetti Jack), tašky cez rameno (napr. SendiDesign Leverett) a ľadvinky (Enrico Benetti Darcie). Veľkosť doplnku závisí od veľkosti psa. Majiteľom malých plemien pristane napriklad ľadvinka Enrico Benetti Elliot cez rameno. Ak vlastníte stredné plemeno, bude vám určite vyhovovať Gerard HENON Delrico. Ak chováte veľké plemeno, pristane vám napríklad štýlová kabela Hill Burry Ernst.