S nami na Veľkú noc neplatíte za poštovné - všetky spôsoby dopravy sú teraz zdarma! Tak hurá nakupovať a prajeme krásne Veľkonočné sviatky! 

 

  • +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Viete, aká športová taška je pre vás najvhodnejší?

16.5.2017, 21:00

Módne doplnky neplní len estetickú funkciu, ale mnohé musí byť aj praktické a odolné. Svoje o tom vie všetci športovci a športovkyne, pre ktoré je kvalitné a praktická taška nevyhnutnosťou. Inou potrebujú napr. V zime a inú v lete. Okrem ročného obdobia má na výber vhodnej tašky vplyv aj vykonávaný šport. Bežec potrebuje niečo iné ako tenista alebo napríklad cyklista. Ak si neviete rady s výberom športové tašky, máme pre vás pár skvelých tipov.

Taška pre ženy na aerobic, fitness či jogu

Ženy si u doplnkov potrpia na dizajn a nie inak je tomu u tašiek na športové potreby. Športová taška predsa nemusí byť nevzhľadná. Chystáte sa na hodinu aerobicu či fitness? Potom sa vám bude hodiť niektorá látková trendy taška (napr. NEW REBELS Elbridge alebo NEW REBELS Keaton). Na jogu môžete zase vyraziť napríklad s taškou Enrico Benetti Summer. Oceníte ju aj v lete na kúpalisku alebo na pláži pri dovolenke pri mori.

Taška pre mužov do posilňovne

Zvažujete, aká pánska športová taška je pre vás najvhodnejší do posilňovne alebo trebárs na futbalový tréning? Skvelou voľbou sú priestranné a dostatočne odolné látkovej športové tašky. Spravidla bývajú z nepremokavého materiálu a majú dizajn navrhnutý pre mužov. Odporúčame vám napríklad výrobky značky Diviley alebo tašku Bjorn Borg BS101503.

Čo si vziať na tenis?

Ak ste prepadli kúzlu bieleho športu, tak oceníte tenisovú tašku Bjorn Borg BV94001. Jedná sa o priestranný model, do ktorého hravo uschováte svoju raketu aj nejaké tie ďalšie nevyhnutnosti.

Doplnok na beh, turistiku či bicykel

Niektoré športy vyžadujú špeciálny typ tašky. Ak sa venujete behu alebo cyklistike, potrebujete malý doplnok na drobnosti neobmedzujúcej vás v pohybe a nezaťažujúce vás. Ideálnou voľbou je potrebné ľadvinka (napr. Diviley Clark alebo Diviley Denny). Ak preferujete skôr pešiu turistiku alebo nordic walking, hodí sa vám ľahká taška s dlhým popruhom (tzv. Crossbody). Pre ženy je vhodná napr. Italy Leroi, mužom odporúčame napríklad Enrico Benetti Jimi. Ďalšou možnosťou je obstaranie batohu (napr. Dámsky Silvia Rosa Maycee a pánsky Diviley Paul).