• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Nezabudnite, blíži sa na Deň matiek! Viete, čím potešiť mamičku?

13.5.2017, 22:57

Druhá májová nedeľa je tradične venovaná veľmi krásnemu sviatku oslavujúceho materstvo. Je nesporné, že naše drahé mamičky si zaslúžia uznanie za svoju lásku a obetavosť. Na Deň matiek chce každý z nás mamičku potešiť niečím výnimočným. Vybrať pre ňu darček nebýva ľahké. Kvety a bonboniéra patria k trochu fádnym a obohraným darčekom. Neviete, čím svoju mamičku potešiť? Máme pre vás pár tipov na skvelé darčeky, ktoré ju zaiste nadchnú.

Kabelka s osobitým čarom

Žiadna žena sa nezaobíde bez praktického módneho doplnku, akým je kabelka. Pri výbere kabelky pre mamu je treba voliť kúsky spájajúce praktickosť s eleganciou. Zároveň musí taký módny doplnok oplývať osobitým čarom. Jedinečný dizajn kabelky odkazuje na unikátnosť a mimoriadnosť svojej nositeľky.

Jedinečný doplnok s vytlačovanými vzormi

Veľmi zaujímavo pôsobia kabelky s vytlačovanými vzormi, ktoré každého zaujmú na prvý pohľad. Pôsobia nevtieravo, ale napriek tomu unikátne. Sú elegantné a nadčasové. Hoci svojim dizajnom vynikajú nad módnymi doplnkami svojho druhu, nie sú extravagantné. Príkladom takejto kabelky je trebárs ItalY Mattie z hovädzej kože, ktorá je zdobená vytlačovaným kvetinovým vzorom. Hodí sa na rôzne spoločenské udalosti. Nemenej pôsobivá je stredne veľká ItalY Logistilla. Takisto ide o kúsok zdobený vytlačovaným kvetinovým vzorom.

Doplnok s unikátnym tvarom

Nielen kabelky s vytlačovaným vzorom majú osobité čaro. Rovnako modely s jednoduchým dizajnom dokážu zaujať. Stačí k tomu len unikátny tvar. Spravidla sa jedná o kúsky inšpirované retro štýlom. Snáď preto mnohé kúsky pôsobia nadčasovo, ale v tejto kategórii nájdeme aj módne výstrelky s prvkami extravagancie. Ako darček pre mamičku je vždy vhodnejšie zvoliť vkusný model s osobitým, ale nevtieravým dizajnom. Extravagantným kúskom sa radšej vyhnite. Odporúčame napr. Kabelku ItalY Aubin, ktorú možno nosiť v ruke alebo (po pripnutí nastaviteľného popruhu) cez rameno. Vyzerá elegantne a hodí sa pre najrôznejšie spoločenské príležitosti. Mladistvo pôsobí kabelka David Jones Eulalie, ktorá oživí ženský outfit a skvele sa hodí pre jarnú a letnú sezónu. Ide o osobitý trendy kúsok, ktorý však nie je extravagantný. Pôsobí jemne a optimisticky. Vašu mamičku iste poteší aj svojou priestrannosťou. Ide o stredne veľkú kabelku, s ktorou môže vyraziť do práce aj na prechádzku.