• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Výprava za módnymi doplnkami

23.4.2017, 21:30

Patríte k nadšeným obdivovateľkám kabeliek a ďalších módnych doplnkov? Neviete, kde sú jedinečné zbierky moderných i historických doplnkov k videniu? Máme pre vás tipy na akcie a miesta, kde si môžete kabelky, listové kabelky a iné doplnky prezrieť.

Tassenmuseum Hendrikje

Najrozsiahlejšia zbierkou kabeliek na svete sa môže pochváliť holandskej Múzeum kabeliek a peňaženiek (Tassenmuseum Hendrikje), ktoré sa nachádza v Amsterdame. Prezrieť si tu môžete viac ako 5000 kabeliek, listových kabeliek a peňaženiek. Okrem stálej expozície sú k videniu menšie krátkodobé výstavy.

Nielen dámy majú svoje módne doplnky

Ak si myslíte, že ide o podívanou len pre dámy, potom ste na omyle. Múzeum má v súčasnej dobe čo ponúknuť aj mužom. Od 11.3. do 27.8. sa koná výstava venovaná pánskym módnym doplnkom s názvom It 'a Men' World. Môžete sa tešiť na pánske doplnky tematicky rozdelené do skupín: Hunting, Wall Street, Sports & Travel.

Fashion Fair Prague 2017

Kvôli prehliadke módnych doplnkov nemusíte až do Amsterdamu. Zaujímavými kabelkami, peňaženkami aj inými doplnkami sa môžete pokochať aj v Prahe. V termíne od 27.4. do 29.4.2017 sa na Výstavisku Holešovice koná módny veľtrh s názvom Fashion Fair Prague 2017. Jedná sa o akciu zameranú výhradne na prezentáciu českých a slovenských značiek. Obdivovať tu môžete kabelky, tašky, batohy, peňaženky, ale takisto aj šatky, šperky, obuv a odevy. Jedinečná možnosť k bližšiemu zoznámenie s módnou produkciou tuzemských tvorcov a našich blízkych českých susedov rozhodne stojí za to.

Jedinečný dizajn a kvalitné spracovanie majú aj slovenské a české kabelky

Kvalitné kabelky nenájdete len pod britskými, francúzskymi, talianskymi alebo napríklad holandskými značkami. Neviete, aké českej a slovenský značky kabeliek existujú? Medzi slovenskými značky kabeliek patrí napr. Annie Claire. Kvalitné tašky a peňaženky českej produkcie predstavujú treba značky KABE či SendiDesign.