• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Noste eco-friendly doplnky nielen v Deň Zeme! Ktoré to sú?

20.4.2017, 21:51

22.4. sa už tradične oslavuje Deň Zeme. Ide o medzinárodný sviatok upozorňujúci na znečisťovanie životného prostredia, ktorého korene siahajú do roku 1969. Vtedy s myšlienkou sláviť tento sviatok prišiel americký senátor Gaylord Nelson. Prvá oslava Dňa Zeme sa konala roku 1970 v USA. Z amerického národného sviatku sa stal vzápätí sviatok medzinárodný.

Negatívne dopady ľudskej činnosti na životné prostredie a stav našej planéty sú alarmujúce. Túto skutočnosť si uvedomuje aj módny priemysel, v ktorom sa začínajú čoraz viac využívať moderné technológie šetrné k životnému prostrediu. V súčasnosti sa vyrábajú tak ako eco-friendly, čiže environmentally friendly odevy, tak aj módne doplnky. Príkladom výrobcu kvalitných doplnkov šetrných k životnému prostrediu je trebárs holandská značka Enrico Benetti.

Praktické a environmentally friendly doplnky pre ženy aj mužov

Záleží vám na životnom prostredí, a zároveň chcete praktické a štýlové módne doplnky? Rozhodne nejde o nereálnu požiadavku. Navyše sú dostupné v dámskej i pánskej variante. Pod značkou Enrico Benetti nájdete tak štýlové dámske kabelky a pánske tašky, ako aj napríklad peňaženky, ľadvinky či batohy.

Dámske tašky a kabelky spájajúce dizajn s praktickosťou

Ak túžite po praktickej a priestrannej taške s vkusným dizajnom, určite vás zaujme niektorá z plážových tašiek Enrico Benetti. Sú vhodné nielen na pláž, ale rovnako sa hodia na nákupy ako módny shopper. Ak hľadáte zaujímavú trendy dámsku kabelku, potom oceníte Enrico Benetti Leone. Tento jarný trendy model je v jedinečnom prevedení 2 v 1. Vnútornú kapsu totiž môžete využiť aj samostatne ako crossbody kabelku.

Pánske doplnky od brašní cez aktovky po ľadvinky

Muži ocenia širokú ponuku praktických doplnkov s jednoduchým módnym dizajnom. Vo voľnom čase využijete najmä pánsku tašku Enrico Benetti 4472, tašku na doklady Enrico Benetti Jack, či trebárs ľadvinku cez rameno Enrico Benetti Elliot. Do práce je skvelou voľbou napr. taška cez rameno Enrico Benetti Raynell alebo Enrico Benetti 4483. Hoci prevažujú skôr kúsky ležérnejšieho štýlu, v ponuke nájdete aj elegantné modely ako aktovku Enrico Benetti Rodella. Jedná sa o trojfochový model s organizérom, ktorý vás zaujme svojím moderným dizajnom. Aktovka sa skvele hodí na pracovné stretnutia, ktoré vyžadujú reprezentatívne doplnky.