• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Akú kabelku si vziať na veľkonočnú párty?

16.4.2017, 12:01

Predĺžený víkend sa dostáva k svojmu vrchilu. Oslava konca zimy a príchodu jari je spojená s radou tradícií aj organizovaním spoločenských a zábavných akcií. Obľúbenými sú veľkonočné párty, ktoré sa konajú mnapríklad na Veľkonočný pondelok. Plánujete sa podobnej akcie zúčastniť a neviete akú kabelku zvoliť k tejto príležitosti? Máme pre vás pár tipov na najvhodnejšie veľkonočné kabelky, s ktorými budete okúzľujúca ako napárty, tak aj pri roôznych ďalších príležitostiach počas jarnej sezóny.

Čas veselia a radosti si žiada výrazné a nápadité kabelky

Veľkonočné párty majú spravidla uvoľnenú atmosféru a dress code nebýva prísny. To vám dáva veľký priestor k výberu outfitu aj doplnkov. Skombinujte spolu ladiaci outfit s farebne aj designovo výraznou kabelkou. Uprednostnite odtiene evokujúce jarnú prírodu (kvitnúce stromy a kvetiny, zelenú trávu).

Jarné farby a vzory kabeliek

Najvhodnejšími farbami vášho outfitového doplnku sú žltá, oranžová, ružová, červená a zelená. Ide totiž o farby vystihujúce kvitnúcu prírodu. Rovnako môžete zvoliť kvetinové vzory (napr. kabelku LS Fashion Fifine). Ak ste rada stredobodom pozornosti, zvoľte extravagantnú kabelku pripomínajúcu svojou farebnosťou kraslicu (napr. Dudlin Manon). Výber doplnkov závisí na vašej miere extravagantnosti. Ak si nepotrpíte na nápadný až crazy štýl, hodí sa k vám napríklad jemná kabelka David Jones Josobelle. 

Nielen farba, ale i tvar a typ kabelky hrá rolu

Veľkonočná párty je skvelou príležitosťou k prvej ukážke vašej novej kabelky na verejnosti. Módynm trendom tohto roku sú zaoblené až zaguľatené kabelky (napr. David Jones Adilene). Tie niekedy môžu viac či menej evokovať vajce, čo je pre veľkonočnú párty ideálny tvar, Rovnako kabelky evokujúce košík na vajíčka sú vhodné (napr. Silvia Rosa Emmaline). Spravidla ide naviac o praktické modey, ktoré využijete aj pšedných vybavovačkách. Najzásadnejšie však je, aby vaša kabelka pôsobila ležérne a mladistvo. Príkladom takého doplnku je napríklad žltá crossbody Silvia Rosa Bailee. S takým doplnkom budete pôsobiť uvoľnene a lepšie vynikne váš šarm a ženská zmyselnosť.