S nami na Veľkú noc neplatíte za poštovné - všetky spôsoby dopravy sú teraz zdarma! Tak hurá nakupovať a prajeme krásne Veľkonočné sviatky! 

 

  • +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Ako vybrať tú pravú kabelku? Trebárs podľa typu vašej osobnosti!

4.4.2017, 22:18

Chcete, od doplnkov viac než samotné ich zladenie s vaším outfitom? Hľadáte kabelku, ktorá by k vám naozaj sedela? V tom prípade je najvhodnejšie vyberať kabelku podľa typu svojej osobnosti. Neviete, aká kabelka je pre vás tá pravá? Máme pre vás pár tipov na kabelky, ktoré najlepšie vystihujú vašu osobnosť a s ktorými sa budete cítiť najlepšie.

Kabelky pre introvertka

Ste skôr uzavretejšia? Nie ste príliš spoločenská a najlepšie sa cítime s úzkou skupinou najbližších priateľov? Viete dobre načúvať druhým? Zrejme ste introvertný typ osobnosti. Oceníte predovšetkým praktické a priestranné kabelky, ktoré sú pohodlné na nosenie. Kabelky voľte v univerzálnych farbách, ktoré ľahko skombinujete prakticky s akýmkoľvek outfitom. Konkrétne sa jedná o čiernu, šedú, hnedú, béžovú či bielu farbu.

Priestranné a nevtieravé crossbody

Introvertný dámy ocenia obzvlášť priestranné crossbody kabelky s vkusným a nevtieravým dizajnom. Odporúčame vám napr. Unisex kabelku Italy Quenton z hovädzej kože, ktorá vás nadchne svojou praktickosťou. Skvelou voľbou je pre vás takisto Dudlin Pierretta s vynímatelným organizérom a pevným dnom.

Praktické mestskej batôžky

K introvertkám sa hodí aj mestské batôžky, ktoré sa v súčasnosti tešia značnej obľube najmä u mladšej generácie. Sú vhodné pre všedný nosenie. Hodí sa k vám treba priestranný Dudlin Joie s praktickými kapsičkami na mobil a na drobnosti vo vnútri. Pre bežné nosenie upotřebíte aj batôžtek David Jones Olympe s jednoduchým dizajnom. Skvelou voľbou je aj priestorný unisex batoh Enrico Benetti Travers, do ktorého sa zmestí aj notebook s rozmermi 32 x 28 cm.

Kabelky pre extrovertky

Máte veľa kamarátov a známych? Neznášate nudu? Chcela sa bavíte a chodíte na párty či iné akcie? Patríte zrejme k extrovertkám. Hodí sa k vám zvlášť kabelky menších veľkostí a výrazným dizajnom.

Hlavné sú farby, vzory a dizajn

Pre extrovertky je dôležité byť vidieť. Nebojíte sa pozornosti, ale naopak ju vyhľadávate. Hodí sa k vám preto výrazné kabelky, ktoré na prvý pohľad zaujmú vaše okolie. Výraznou kombináciou farieb vás osloví napr. Kabelka Delami Celesse s jednoduchým dizajnom. Kabelka Delami Angilia vás zase nadchne elegantným výzorom, sedlovitým tvarom a mladistvým vzorovaným popruhom. Módne sú kabelky so zvieracím vzorom, z ktorých sa vám iste zapáči napr. Kabelka David Jones Faunia. Ide o priestranný a dizajnovo zaujímavý model s hadími prvkami. Úplne neprehliadnuteľná budete s retro kabelkou do ruky MARIA C Honore. Ide o model zo syntetickej kože a textilu, ktorý zaujímavo prepája tieto dva materiály. Svojim tvarom pripomína kabelky Alma, podobne je to u módne kabelky David Jones Lela.

Malé a trendy

Extrovertky majú rady zábavu a chodia často na spoločenské akcie. Ocenia preto mini kabelky a listové kabelky. Na neformálne akcie sa hodí napríklad kabelka LS Fashion Cher. Pre formálnejšie podujatia je vhodná crossbody kabelka David Jones Arletta s jednoduchým dizajnom. Zo listových kabeliek vás svojím dizajnom zaujme napr. Obálkovej LS Fashion Minna, grafitové David Jones Azura či krepované Delami Aveline.