• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Tajomstvo zverokruhu: Viete, ktorá kabelka je podľa hviezd pre vás tá pravá? 2

13.3.2017, 21:42

V minulej časti sme si predstavili kabelky vhodné pre ženy prvých šiestich znamení zverokruhu. Dnes si povieme o tom, aké kabelky sa podľa hviezd najviac hodia pre zvyšné znamenia Váhy, Škorpión, Strelec, Kozorožec, Vodnár a Ryby).

Váhy

Hodia sa vám doplnky v pastelových farbách. Najviac vám pasuje elegantná ružová kabelka, ktorá podtrháva vašu ženskosť (napr. David Jones Caress). Hodí sa k vám aj jemne žlták abelka, vďaka ktorej sa budete cítiť mladistvo (napr. David Jones Barbara). 

Škorpión

Ste zvodná, tajomná a podmanivá, preto vám najviac pasujú kabelky čierne (napr. Maggio Emma) alebo v chladne metalických odtieňoch (napr. Carine Julie). Veľmi sa k vám tiež hodia kožené kabelyk s hadím alebo krokodíllím vzorom (napr. David Jones Charlisa, či David Jones Octavia).

Strelec

Hodia sa k vám obzvlášť kabelky s potlačou, či vyrazeným vzorom (napr. Ls Fashion Fifine, či ItalY Heather). Z hľadiska farebnosti vám pasuje červená, oranžová, žltá, modrá a zelená. Voľte skôr ležérnejšie kabelky ako je napríklad Delami Estelle, či David Jones Spring. Nehodia sa vám totiž konzervatívne a upnuté modely. Máte rada harmóniu, preto dbajte na farebné zladenie kabelky s celým outfitom.

Kozorožec

Vyberajte si skôr kabelky v tmavých odtieňoch. Obzvlášť vám pasujú čierne, hnedé a tmavomodré elegantné kúsky. Tiež sa k vám hodia kabelky spájajúce rôznofarebné prvky ako napríklad ItalY Harmony, David Jones Elicia alebo David Jones Joli.

Vodnár

Hodia sa k vám ľahko extravagantné kabelky spájajúce leganciu s ležérnosťou (napr. listová kabelka LSE00119 alebo kabelky Delami Valiant a Delami Hedvige). Z hľadiska farebnosti vám najviac pasujú tmavo fialové odtiene, čierna, biela, strieborná a sivá.

Ryby

Hodia sa k vám kabelky so strapcami, príveskami a rôznymi ozdobnými prvkami (napr. ItalY Isabel alebo David Jones Lela). Pasuje vám prakticky každá afrba, ale najviac vyniknete v svetloružovej, béžovej, či žltej farbe.