• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Tajomstvo zverokruhu: Viete, ktorá kabelka je podľa hviezd pre vás tá pravá? 1

11.3.2017, 21:10

Postavenie nebeských telies v deň vášho narodenia ovplyvňuje náš život v mnohých aspektoch. Každé znamenie zverokruhu má skryté predispozície napr. k určitým povolaniam, spôsobu správania, či dokonca módnemu štýlu. Chcete vedieť, ktorá kabelka je pre vaše znamenie tá pravá? Odhaľte s nami tajomstvo hviezd! Dnes si predstavíme ideálne kabelky pre ženy v znamení barana, býka, blížencov, taka, leva a panny.

Baran 

Namiesto najnovších módnych trendov a modelov s pompéznymi dekoračnými prvkami uprednostnite nadčasové kabelky s jednoduchým dizajnom. Veď v jednoduchosti je krása. Vy nepotrebujete dizajnovo vyčačkanú kabelku, vaša osobnosť je sama o sebe dostatočne výrazná a zaujímavá. Naviac vaša kabelka vynikne svojou farebnosťou. Najviac sa k vám totiž hodia kabelky v odtieňoch červenej, žltej alebo oranžovej (napr. David Jones Diannah).   

Býk 

Potrebujete praktický módny doplnok, ktorý vás nebude obmedzovať v pohybe. Ideálnou je pre vás menšia crossbody kabelka (napr. Delami Madolen) alebo mestský batôžtek (napr. David Jones Nann). Z farieb sa vám najviac hodí zelená, ale pasuje vám aj hnedá, čierna alebo sivá. Rovnako sa vám hodia kabelky s kvetinovou potlačou.

Blíženci

Vy si s univerzálnou kabelkou nevystačíte. Máte radi zmenu, preto sú pre vás najvhodnejšou voľbou trendy kabelky a listové kabelky so zaujímavým dizajnom a ozdobnými prvkami. Pasuje vám obzvlášť čiernobiele, béžové, fialové a camel kabelky. Hodí sa k vám napr. ItalY Patricia. 

Rak

Nejviac vám pasuje biela, modrá, či metalická kabelka nosená na predlaktí, či cez rameno. Voľte skôr priestornejšie tašky. Najvhodnejšou je pre vás kabelka strednej veľksoti alebo shopper (napr. ItalY Perla). 

Lev

Vaša ideálna kabelka je v zlatej, oranžovej, žltej alebo červenej farbe. Voľte kabelku s výrazným dizajnom, ktorý upúta pozornosť (napr. David Jones Orlena). Nebojte sa extravagntných kúskov. Hodia sa vám a dávajú vyniknúť vašej osobnosti. 

Panna

Hodí sa k vám zelená, hnedá, modrá, či metalická kabelka strednej veľkosti s jednoduchým dizajnom. Voľte skôr kúsky s pevným dnom ako vrecovité typy. Rovnako sa k vám hodia aktovky (napr. unisex taška Gerard Henon Edmond).