• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Páni, nezabudnite, blíži sa MDŽ!

6.3.2020, 14:45

8. marec je zvláštnou príležitosťou, kedy môžete vyjadriť uznanie ženám vo svojom okolí. Svojej manželke či partnerke prejavte vďaku za jej lásku, obetavosť a starostlivosť o rodinu. Rovnako nezabudnie na mamičku, babičku a ďalšie ženy vo svojom okolí, ktoré zohrali mimoriadny význam vo vašom živote. Svoju vďaku a uznanie im najlepšie vyjadríte nejakou milou drobnosťou. Ony si na vás potom spomenú na Medzinárodný deň mužov, ktorý sa oslavuje 19. novembra. Neviete, čo svojim najdrahším ženám venovať? Nevešajte hlavu! Máme pre vás pár tipov na darček, ktorým ich určite nadchnete.

Prekvapenie pre priateľku či manželku

Vaša drahá polovička si zaslúži niečo špeciálne. Isto ju milo prekvapíte napríklad elegantným a praktickým modelom kabelky. Pre všedné nosenie je chodná napr. kožená ItalY Logistilla s pevným dnom. Svojim dizajnom pôsobí luxusne a nadčasovo. Na nákupy je pre každú ženu nevyhnutná shopper kabela (napr. Piace Molto 1017). Zaujímavým kúskom je tiež kabelka ItalY Heather, ktorá sa hodí obzvlášť do spoločnosti. Ide o kožený model strednej veľkosti zdobený vyrazeným vzorom. Okrem krásneho designu každú ženu nadchne svojou priestornosťou. Má vaša drahá v obľube skôr listové kabelky? V tom prípade ju potešíte listovou kabelkou Michelle Moon Yves či lakovanou Delami LasVegas.

Pozornosť pre mamičku i babičku

Samozrejme nemožno zabudnúť ani na mamičku s babičkou. Ak uprednostňujú nadčasový design bez nadbytočných ozdobných prvkov, potešíte ich napr. kabelkou Hexagona Zinaida. Ide o model hodiaci sa k rôznym spoločenským príležitostiam, čo každá iste ocení. Milou pozornosťou je tiež darček v podobe batôžku David Jones Yordan. Ide o elegantný model, ktorý sa vyznačuje jednoduchým dizajnom. Keďže pôsobí veľmi reprezentatívne, ale aj ležérne, hodí sa pre každú príležitosť.

 

Darček pre dcéru, či vnučku v teenagerskom veku

Snáď najnáročnejším je vybrať vhodný darček pre teenagerku. Ak máte násť-ročnú dcéru, či vnučku, zaisto sa jej zapáči štýlový prívesok na kabelku. Ďalšou možnosťou je napríklad darček v podobe mestského batôžteka, ktoré sú módnou záležitosťou. Mladú dámu nadchnete napr. batôžkami New Rebels Morpheus či David Jones Sennyel. Ide o modely s jemným designom v pastelových farbách, ktoré sa perfektne hodia k nadchádzajúcej jari. Z kabeliek sa teenagerke zapáči niekorá z crossbody kabeliek (např. David Jones Zara).