• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Čím prekvapiť partnerku na Valentína? Darujte jej originálnu kabelku!

11.2.2017, 21:25

Sviatok svätého Valentína je skvelou príležitosťou na vyznanie lásky a venovanie milé pozornosti svojej drahej polovičke. Ak chcete svoju milovanú potešiť, prekvapte ju originálnou kabelkou. Ženy tento módny doplnok vždy ocenia. Darovaním kabelky s nápaditým dizajnom vyjadríte svoje milovanej, ako je pre Vás vzácna a jedinečná.

Neformálna crossbody k ležérnej žene

Preferuje Vaša partnerka ležérny štýl? V tom prípade ju milo prekvapíte neformálnou crossbody kabelkou s nápaditým dizajnom. Eleganciu s ležérnosťou v sebe prepája napr. ItalY Harmony z hovädzej kože. Zaujímavým spojením farieb zaujme napr. Delami Hedvigy, naopak David Jones Caress Vás upúta svojím tvarom. Moderným dizajnom sa honosí zvlášť ItalY Cora alebo David Jones Joli. Trochu tradičnejšie pôsobí David Jones Roxanne alebo David Jones Belle. Vďaka tomu sa skvele hodí ako pre voľný čas, tak aj do práce.

Luxusný kúsok pre Váš poklad

Ak si vaša drahá potrpí na eleganciu a jedinečný štýl, tak ju nesporne očaríte niektorým z luxusných modelov kabeliek. Vyjadríte jej tak, že je vaším najvzácnejším pokladom. Veľmi módne sú kabelky s potlačou. Optimisticky pôsobí kabelka ItalY Eliza či LS Fashion Solaina. Svojim kvetinovým motívom totiž evokuje koniec zimy a príchod jari. Nápaditou potlačou sa pýši napr. Kabelka ItalY Picasso, ktorú ocenia hlavne milovníčky výtvarného umenia. Medzi luxusné doplnky patria tiež listové kabelky či minikabelky. Nejednu ženu nadchne módna semišová listová kabelka Leonie alebo elegantná listová kabelka Papaya Fashion Desideria. Honosne pôsobí večerná saténová kabelka Juleen, naopak jemne pôsobí krepovaná listová kabelka Delami Aveline.

Unikátna kabelka pre unikátnu ženu

Mimoriadny darček predstavuje kabelka z limitovanej edície. Ide o módny doplnok, ktorý má zakaždým jedinečné prevedenie. Unikátna kabelka je stvorená pre unikátnu ženu, ktorej osobitosť zdôrazní. Nositeľka takejto kabelky má istotu, že nezanikne v dave a jej kamarátky jej budú jedinečný módny kúsok určite závidieť. Príkladom módnych doplnkov z limitovanej edície sú kabelky ItalY Glory či shopper ItalY Rachel s peknou kožušinou.