• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Fracúzsky štýl v Slovenskej republike? Áno, ide to.

1.6.2022, 06:30

Teraz sa zameriame na francúzsky štýl a módu. Pretože vďaka značke Hexagona si môžete užiť krásu francúzskych kabeliek a tašiek aj vo vašom meste alebo kdekoľvek, kde sa práve nachádzate. Všestranné kabelky Vám ponúkajú nielen vkusný dizajn, ale aj prvotriednu kvalitu.

Je všedné ráno a prechádzate sa pozdĺž Seiny, pomaly sa dvíha hmla a mesto sa začína prebúdzať. Sadnete si do svojej obľúbenej kaviarne a ku káve si objednáte croissant. Rozhliadate sa a nasávate onú nezameniteľnú atmosféru Francúzska. Okolo vás sa mihnú ľudia, ktorí sa ponáhľajú do práce. Muži vyžarujú uvoľnenosť a rozhodnosť, ženy ladnosť a sebavedomie. Vy sedíte, pomaly upíjate kávu a aspoň na krátky okamih si dovolíte cítiť sa ako Francúz/ka.

 

Je všeobecne známe, že Francúzsko je považované za mesto módy. Miesto, kde sa prelína extravagancia s jednoduchosťou.
Základné kamene francúzskej elegancie? Kvalitný materiál, precízny strih a dôraz na detail.

Radšej investujte do kvalitných kúskov a ich dlhú životnosť podporte správnym ošetrením.

Skvelým tipom na takýto model je kožená kabelka Francesca – jedinečná, luxusná a spoločensky mestská.

Nakoniec sa môže stať, že tašku nebudete mať iba sezónu, ale aj za niekoľko rokov bude tvoriť súčasť vášho šatníka. Získa jemnú patinu a tým sa prehĺbi jej osobitosť. Už to nebude iba taška alebo kabelka, ale stane sa rukopisom vášho štýlu.

V takom prípade dámam skvele poslúži pracovná kabelka 462698 - kvalitná, módna a praktická.

Výber kvalitnej pánskej tašky nie je o nič jednoduchší, ale tento typ by mal pánom vyhovovať v práci aj v meste - Hexagona Symbol.

Kto vie, možno sa stretneme v niektorom z našich miest, kedy prejdete okolo mňa s taškou či kabelkou francúzskej značky Hexagona na ramene. Ja budem ticho sedieť, upíjať kávu a užívať si danú chvíľu s jemným náznakom úsmevu.