• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Plesová sezóna je tu! Viete akú kabelku zvoliť na ples?

31.1.2020, 13:39

Tancujete rada? Potom iste využijete príležitosť si zatancovať na nejakom plese. Podobné spoločenské udalosti vyžadujú vhodné spoločenské šaty aj doplnky. Okrem šperkov je nevyhnutnou súčasťou vášho spoločenského outfitu tiež elegantná kabelka. Neviete si rady s jej výberom? Ktorá kabelka je na ples tá pravá? S jej výberom vám poradíme.

Idete tancovať? Zoberte si listovú kabelku!

Spoločenská udalosť, akou je ples, vyžaduje malú kabelku. Pre podobné príležitosti je ideálna listová kabelka, prípadne môžete zvoliť niektorú mini kabelku. Pri výbere plesovej kabelky máte dve osvedčené možnosti. Zladíte plesovú kabelku s farbou šiat alebo ju zladíte s farbou ostatných doplnkov. Pokiaľ zlaďujete listovú kabelku so šatami, voľte najlepšie rovnakú farbu aj odtieň. To tiež platí aj v prípade ladenia listovej kabelky s doplnkami. Vždy záleží na celkovom dojme, ktorý zvolená kombinácia vyvoláva. O niečo riskantnejšou možnosťou je výber kabelky v kontraste s outfitom. V tomto prípade doporučujeme voliť k jednoduchým šatám výraznú listovú kabelku a k zložitejším šatám jednoduchú, menej výraznú listovú kabelku.

Akú vybrať farbu listovej kabelky?

V plesovej sezóne roku 2020 sú módne šaty v tyrkysovo modrej, modrej, zlatej a vínovej farbe. Univerzálnymi farbami sú čierna, zlatá a strieborná. Doplnky v týchto farbách oceníte obzvlášť v prípade, ak sa chystáte ísť na viac plesov počas sezóny. Dobre s totiž kombinujú s najrôznejšími modelmi a farbami šiat.
Všeobecne platí, že k svetlým šatám sa hodia biele, krémové, či strieborné doplnky. S tmavšími šatami spravidla ladia čierne, strieborné, či zlaté doplnky. Nedoporučuje sa kombinovať medzi sebou rôzne metalické odtiene. K zlatým šatám si preto radšej vezmite zlatú listovú kabelku namiesto striebornej.
Ak máte modré šaty, skvelo ich skombinujete napr. s modrou listovou kabelkou Michelle Moon Anusha. Mimoriadne sa k ním hodí doplnok v čiernej alebo zlatej farbe. Tyrkysovo modré šaty nádherne zladíte s bielym, strieborným, či zlatým doplnko. Jedinečne budete vyzerať aj v tyrkysových šatách skombinovaných s listovou kabelkou v jinom modrom odtieni. Elegantné a zaujímavé modely listových kabeliek nájdete napríklad pod značkou Michelle Moon.