• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Páni, nosiť veci po vreckách je out! V čom nosiť svoje nevyhnunosti?

11.1.2017, 21:04

Žiadna žena sa nezaobíde bez praktického módneho doplnku, akým je kabelka. Aj pre mužov existujú obdobné praktické doplnky, ktoré nepredstavujú len ruksaky a ľadvinky. Existujú rôzne pánske kabely a tašky, ktoré vynikajú vkusným dizajnom a priestornosťou. Bohužiaľ muži často používajú skôr svoje vrecká ako praktickejšie a priestornejšie kabely.

Páni uľahčite si život a spoznajte výhody pánskych módnych módnych doplnkov. Nosiť veci po vreckách je nepraktické i out. Ruksaky a ľadvinky sú síce skvelé, ale rozhodne sa nehodia pre každú príležitosť. Neviete, ktorý pánsky dplnok sa hodí pre akú príležitosť? Poradíme vám, aká taška je vhodná k akej príležitosti.

Do práce s aktovkou, spisovkou či messengerom

Pracujete v kancelárii? V tom prípade sa vyhnite ruksaku oblúkom! Bohužiaľ sa stále môžeme na uliciach stretnúť s mužmi v obleku, ktorí namiesto tašky nosia ruksak. Ide o závažné spoločenské faux pas. Do práce vyrazte radšej s aktovkou či spisovkou. Sú nielen elegantné a vojde sa no ch všetko potrebné, ale dodajú vám aj na dôveryhodnosti. Skvelým doplnkom do práce je tiež messenger. Využijete ho bez ohľadu na to, či pracujete v kancelárii, či dielni. Neviete, akú značku vybrať? Veľmi kvalitné sú napr. kožené výrobky značky Hill Burry.

 

Ideálny doplnok na voľný čas? Skúste tašku cez rameno!

Pre voľný čas môžete zvoliť doplnok s neformálnym dizajnom. Pokiaľ sa práve nechystáte na túru, tak je pre vás najvhodnejším voľnočasovým doplnkom taška cez rameno. Mobil a iné drobné nevyhnutnosti si jednoducho uschováte do menšej tašky na doklady (napr. značky Enrico Benetti). Potrebujete na voľný čas priestornú tašku a páči sa vám športový design? V tom prípade vás zaujmú napr. tašky Diviley, ktoré tieto kritériá spĺňajú. 

Taška pre slávnostnú príležitosť? Čo takto etue! 

Chystáte sa do divadla alebo s partnerkou na ples? Pre tieto príležitosti je najvhodnejším doplnokm pánske etue. Ide o drobný kožený doplnok s elegantným designom, do ktorého sa vojde peňaženka, kľúče, mobil aj doklady. Etue býva zväčša opatren= pútkom pre nosenie na zápästí, niekedy má aj ucho pre nosenie v ruke, či popruh na nosenie cez rameno. Kvalitné kožené etue nájdete napr. pod zančkami ItalY či Hexagona.