• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Ideálny módny doplnok? Nadčasová kabelka, ktorá nevyjde z módy!

4.1.2017, 22:16

Neoddeliteľnou súčasťou šatníka každej ženy je nepochybne kabelka. Ide o nenahraditeľný módny doplnok, ktorý presne upraví Váš outfit a má aj praktickú funkciu. Okrem aktuálnych trendy kúskov je potrebné mať nejakú nadčasovú kabelku, ktorá nepodlieha móde. Neviete, ako si ju vybrať? Poradíme Vám!

Kvalitný materiál a nadčasový typ

Pri výbere nadčasovej kabelky vyberajte kvalitné kúsky, ktoré sa vyznačujú dlhou životnosťou a ľahko sa neopotrebujú. Ideálne sú tašky z pravej kože (napr. hovädzie). Okrem kvality materiálu venujte náležitú pozornosť výberu nadčasového typu. Z hľadiska dizajnu platí, že menej je viac. Voľte skôr hladké jednofarebné modely bez potlače a zbytočných ozdôb. Nevyjdú tak ľahko z módy ako zdobené modely. Tvar vyberajte jednoduchý. Extravagantné a dizajnovo netradičné kúsky sú sezónnou záležitosťou a podliehajú módnym trendom. Pre bežné nosenie sa hodia shopper tašky a crossbody kabelky. Skvelou voľbou pre všedné nosenie je tiež priestranný hobo bag. Do spoločnosti je najvhodnejšie vyraziť s malým typom kabelky, akými sú bagetka či listová kabelka.

Nadčasová nie je len čierna!

Univerzálny a nadčasový módny doplnok rozhodne nemusí byť len čierny. Vyberať môžete z viacerých farieb. Svoj outfit skvele doladíte kabelkou v odtieňoch hnedej alebo vínovej. Univerzálnymi farbami sú tiež béžová, biela či šedá. Voľba záleží na spoločenskej príležitosti a druhu outfitu, ktorý zvolíte. Za najuniverzálnejšiu farbu je považovaná čierna. Hodí sa pre bežné i sviatočné nosenie a ľahko sa kombinuje s takmer akýmkoľvek outfitom. Biela a šedá sa hodí najviac do spoločnosti. Dodávajú Vám totiž nádych jemnosti a elegancie. Hnedá a vínová sú vhodné pre všedné i sviatočné nosenie.

A čo značka?

Značkové kabelky sú kvalitné, preto rozhodne uprednostnite originál pred falzifikátom. Ale nadčasová kabelka sa spravidla nehonosí na svojom povrchu výrazným logom a nápismi. Aj značky a ich prezentácia totiž podliehajú módnym trendom. Nadčasové kabelky nájdete napr. pod značkou ItalY, David Jones, Royal Style či Delami.