S nami na Veľkú noc neplatíte za poštovné - všetky spôsoby dopravy sú teraz zdarma! Tak hurá nakupovať a prajeme krásne Veľkonočné sviatky! 

 

  • +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Ako sa obliecť na silvestrovskú či novoročnú party?

28.12.2016, 21:56

Večierky sú neoddeliteľnou súčasťou konca starého roka a začiatku nového. Ak sa chystáte na niektorú silvestrovskú či novoročnú party, iste chcete byť hviezdou večierku. Poradíme Vám s výberom vhodného outfitu a doplnkov, vďaka čomu budete hviezdou party.

Ako byť očarujúca? Skúste elegantný outfit a výrazné doplnky.

Chcete upútať pozornosť a dať vyniknúť svojmu sexappealu? Zvoľte elegantný outfit a výrazné doplnky. Skvele sa hodia napríklad úpletové šaty alebo malé čierne, ktoré skombinujete s vysokými čižmami. Svoj vzhľad doladíte výraznými šperkami a dizajnovo zaujímavou kabelkou (napr. ItalY Becca, ItalY Katherine, Maggio Emiliana či David Jones Liberata).

Chcete zažiariť? Nebojte sa odviazať!

Silvestrovské a novoročné party sú priamo ideálne pre neformálny outfit a prejavenie Vašej kreativity. Zvoľte nápadité líčenie a výrazný outfit i doplnky. Pre silvestrovské a novoročné oslavy sa hodia cvočky, trblietky a flitre. Môžu sa vyskytovať na oblečení, topánkach aj doplnkoch. S množstvom trblietok to neprežeňte. Žiaduceho zvýraznenia svojej osoby docielite vhodným prepojením trblietavých a matnejších prvkov. Zaujímavo vyzerá napríklad kombinácia módnych zamatových šiat s trblietavou kabelkou. Taktiež lesklé oblečenie a lakované doplnky vyzerajú dobre. Ku svetlému outfitu sa hodí napr. zlatá kabelka ItalY 20011, zlatá listová kabelka LSE 00235 alebo strieborná LS Fashion 0293. Tmavý outfit vhodne doplníte napr. lakovanou kabelkou Maggio Florencia v čierno-šedej farbe.

Aké frčia módne trendy?

Ak chcete na party vyniknúť, môžete využiť aktuálnych módnych trendov. Čo práve frčí? V móde je oblečenie a doplnky vo vínovej, tmavo zelenej či zlatej farbe. Veľmi módne sú zamatové šaty, ktoré ideálne doplníte lakovanou kabelkou či listovou kabelkou v trendy farbách. Skvelou voľbou sú potrebné lakovaná kabelka Maggio Nathalie či listová kabelka Royal Style Erna vo vínovej farbe, zlatá crossbody kabelka ItalY Nadia alebo zelená kabelka David Jones Daniele.