• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Túžite po kvalitnej kabelke? Zaobstarajte si kúsok osvedčenej značky!

21.12.2016, 21:05

Nevyhnutný módny doplnok pre každú ženu je bezpochyby kabelka, preto sa oplatí venovať jej výberu dostatok pozornosti. Najkvalitnejšie kabelky sú značkové. Pokiaľ sa v záplave značiek nevyznáte, pomôže vám pár tipov na osvedčené značkové kúsky. Nezruinujú vašu peňaženku, majú dlhú životnosť a sú spravidla nadčasové. Čo si viac priať?

David Jones

Známa francúzska značka David Jones nesie názov po rovnakomenom módnom návrhárovi. Kabelky tejto značky spájajú eleganciu s praktickosťou. Nájdete tu kúsky pre každodenné nosenie (napr. David Jones Octavia), spoločenské kabelky a listové kabelky (napr. David Jones Zarina, či David Jones Pamela), i kabelky do práce (napr. David Jones Nevada). Ak chcete kabelku pre bežné nosenie so zaujímavým dizajnom, tak vás zaujme napríklad David Jones Azura. Mladistvo a netradične zase pôsobí David Jones Sara s kosoštvorcovým prešívaním. Hodí sa predovšetkým do spoločnosti.

Hexagona

Rovnako v tomto prípade sa jedná o francúzsku značku. Typické modely značky Hexagona sú určené na bežné nosenie, často ide o unisex kúsky. Pokiaľ hľadáte kabelku vhodnú do práce, tak vás isto nadchne Hexagona 462698 z hovädzej kože. Ide o elegantný a multifunkčný kúsok s nádychom luxusu. Hodí sa na obchodné jednania, bežné cesty do práce aj pri všedných pochôdzkach po meste. Vojde sa do nej aj 13" notebook.

Enrico Benetti

Hľadáte kvalitné a praktické tašky pre ženy aj mužov? Potom je pre vás vhodná holandská značka Enrico Benetti. Módne aj nadčasové kúsky, ktoré oceníte pri všednom nosení do práce a vo voľnom čase. Kabelky a kabely sú špecifické svojou odolnosoťou a praktickosťou. Ich výroba je naviac šetrná k životnému prostrediu. Ak hľadáte vhodnú shopper kabelu, potom sa vám isto zapáči Enrico Benetti Max, či Enrico Benetti Andrea. Jedná sa o priestorné kabely s vkusným dizajnom. Ak pracujete nanotebooku, potom oceníte unisex tašku Enrico Benetti 7111. Má moderný a jednoduchý dizajn, ktorý pôsobí elegantne. Vojde sa do nej notebook o rozmeroch 36 x 26 cm.

LS Fashion

Pokiaľ túžite po módnej kabelke so zaujímavým dizajnom, môže vás zaujať práve LS Fashion. Jedná sa o britskú značku, ktorej kabelky sú typické vysokou kvalitou, luxusným vzhľadom a prijateľnou cenou. Kabelky LS Fashion sú prevážne spoločenské. Hodia sa trebárs na ples, či do divadla. Skvelou voľbou sú listové kabelky (napr. LS Fashion Jenny, LS Fashion Severina). Medzi kúsky ideálne pre bežné nosenie patria napr. shopper kabelka LS00267. Ide o priestornú kabelku s jednoduchým moderným dizajnom.