• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Kto má sviatok na Štedrý deň? Adam s Evou!

17.12.2016, 21:10

Niektorým z nás vychádza sviatok na 24. decembra. Ich meniny bývajú bohužiaľ kvôli Štedrému dňu akosi upozadené. Ide o Adama a Evu. Pokiaľ im k sviatku poprajete, veľmi ich tým potešíte.

Adam a Eva sú mená hebrejského pôvodu. Adam označuje svojim významom človeka, Eva znamená živá, či matka života. Významnými nositeľmi mena Adam sú napr. český tenista Adam Pavlásek, poľský spisovateľ Adam Mickiewicz, škótsky ekonóm Adam Smith, či americký spevák a textár Adam Lambert. Medzi známe nositeľky Eva patrí česká speváčka Eva Pilarová, talianska modelka Eva Riccobono, maerická herečka Eva Longoria alebo 1. dáma Argentíny v rokoch 1946-1952 Eva Perón.

Prekvapenie pre Adama

Ešte neviete, čo je najvhodnejším darčekom pre Adama? Vhodným darčekom je napríklad luxusná unisex taška ItalY Tristen z hovädzej kože. Príjemným prekvapením môže byť štýlová taška Gerard Henon Daniel, ktorá prepája eleganciu so športovým designom. Doporučiť môžeme tiež kvalitný messenger Hill Burry Ernst z buvolej kože, či luxusnú brašňu Hexagona Diego z hovädzej kože.

Čím potešiť Evu?

Ak má Eva rada praktické darčeky, tak ju zaručene poteší kabelka Delami Merci spájajúca eleganciu s praktickosťou. Je vhodná do práce aj na bežnej prechádzky po meste. Skvelou kabelkou do práce aj pre voľný čas je elegantná Carine Emilie, ktorá je zvnútra aj zvonku vybavená praktickými vreckami. Medzi jej prednosti patrí nadčasovo pôsobiaci design. Medzi praktické módne kabelky patrí tiež Delami Patricia. Ide o priestornú kabelku, ktorú je možné nosiť na predlaktí aj cez rameno. Hodí sa do mesta a na drobné nákupy. Pre bežné nosenie je ideálna kabelka Delami Madolen s neormálnym designom.
Pre rôzne spoločenské príležitosti sa hodí semišová kabelka Delami Brigitte alebo lakovaná listová kabelka David Jones Pamela. Ak Eva preferuje netradičný a nápaditý design, tak ju najviac potešíte kabelkou ItalY Katherine y hovädzej kože. Ide o kúsok vhodný na recepciu, ples, či do divadla. Spája zaujímavý tvar s jednoduchým designom bez nadbytočných príkras. Medzi skvelé spoločenské kabelky patrí aj kabelka Maggio Magnolia. Ide o luxusný kúsok, s ktorým si môže Eva vyraziť na ples či do divadla.