• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Nemáte ešte vianočný darček pre ocka? Máme pre vás pár tipov!

14.12.2016, 18:50

Čas na zohnatie vianočných darčekov sa rýchlo kráti, veď už štvrtá adventná nedeľa je pred nami. Čas vás tlačí a vy ešte stále ešte neviete, aký darček pre ocka vybrať? Inšpirujte sa niekoľkými tipmi na skvelý darček, ktoré sme pre vás pripravili.

Pracuje v kancelárii? Aktovka sa mu bude hodiť. 

K Vianociam si tatinko zaslúži niečo mimoriadne. Ak pracuje v kacelárii, tak je vhodným darčekom luxusná kožená aktovka. Praktická a elegantná je napr. celokožená aktovka aktovka Hexagona Ruperto. Je zaopatrená uchom a snímateľným popruhom. Dá sa teda nosiť v ruke aj cez rameno. Vojde sa do nej notebook o veľkosti 37 x 26 cm. Dalšou kvalitnou aktovkou je napríklad Hexagona Diego, ktorá má vkusný moderný design. Rovnako sa do nej vojde notebook (o max. rozmeroch 34 x 24 cm). Veľmi šik aktovkou je ItalY Jamie z hovädzej kože. Jedná sa o reprezentatívny kúsok vhodný napríklad na obchodné schôdzky.

Čo vybrať pre aktívneho športovca? Skúste batoh, ľadvinku, či športovú tašku.

Pokiaľ váš ocko miluje túry do hôr, tak ocení kvalitný batoh (napr. Diviley Rendy, Enrico Benetti, Diviley Peter či Diviley Travis). V móde sú opäť ľadvinky, ktoré sa hodí na voľný čas a pre šport. Ak hľadáte priestornú ľadvinku ľadvinku s praktickými vreckami, vyberte niektorú z ľadviniek značky Diviley. Vhodným darčekom pre aktívne športujúceho otca je aj športová taška. Hosí sa trebárs pre cestu na tréning. Vojde sa do nej ručník, cvičebný úbor alebo športové náčinie. Športovou taškou vynikajpcou priestornosťou sú kúsky značky Bjorn Borg. Praktické športové tašky s módnym designom sú napr. Diviley Teddy, Diviley Rourke či Diviley Frank. Jedná sa o kúsky vhodné ako na šport, tak aj všeobecne pre voľný čas. Netypickým vzhľadom zaujme taška Diviley Cody, korá má okrem popruhu tiež praktické ucho.

Praktický darček pre voľný čas.

Muži všeobecne preferujú praktické darčeky. Vo voľnom čase tatinko isto využije koženú tašku cey rameno. Ide o módny doplnok, ktorý sa zabýval naprieč vekovými skupinami. Rozhodne ich už nenosia len stredoškolskí a vysokoškolskí študenti. Oceňujú ich aj zrelí muži, ale je nevyhnutné vybrať tašku vhodného designu a z kvalitného materiálu. Ideálnou voľbou sú kožené tašky. Pre zrelého muža je vhodná napr. nevtieravo pôsobiaca taška SendiDesign Rico z hovädzej kože, vysoko kvalitný Hill Burry Otto z buvolej kože či praktická Dargelis Collection Antonio s neformálnym designom.