• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Štedrý deň sa blíži! Už viete akým vianočným darčekom potešíte maminku?

7.12.2016, 20:48

Predvianočný zhon je v plnom prúde a čas na zohnanie vianočných darčekov sa kráti. Pri výbere darčekov pre členov rodiny sa asi najviac natrápime. Chceme im dať niečo jedinečné, čo ich milo prekvapí a poteší. Zvláštnu pozornosť venujeme obzvlášť darčeku pre maminku. Za svoju starostlivosť o vás a celú rodinu si zaslúži niečo špeciálne a mimoriadne. Ešte pre ňu nemáte darček a neviete čo vybrať? Dáme vám pár tipov na skvelý vianočný darček, z ktorého bude isto nadšená.

Čím potešiť maminku?

Vhodným darčekom je módny doplnok, ktorý ocení každá žena. Ide pochopiteľne o kabelku, bez ktorej sa žiadna žena nazobíde.

Spoločenská kabelka

Vyráža vaša maminka rada na kultúrne akcie (napr. do divadla, či na výstavy), tak isto ocení kroko-hadiu kabelku David Jones Zarina. Ide o módny kúsok vhodný na rôzne spoločenské príležitosti. Obzvlášť sa ju dá doporučiť na kultúrne akcie aj bežné nosenie. Má elegantný vzhľad a módny dizajn. Hoci je vďaka kroko-hadiemu dizajnu výrazná, pôsobí triezvo. Nejde o žiadny extravagnatný kúsok. Dá sa nosiť v ruke alebo pripnúť snímateľnú popruh a nosiť ju cez rameno. Na rôzne kultúrne akcie sa hodí kabelka ItalY Amadea. Vyznačuje sa elegantným a výrazným dizajnom. Veľmi moderným vzhľadom je zasa špecifická spoločenská kabelka Maggio Nathalie.

Pokiaľ mamina rada tancuje a zbožňuje plesy, zapáči sa jej napr. lakovaná listová kabelka David Jones Pamela. Ide o luxusný kúsok v modrej, fialovej, vínovej alebo čiernej farbe. Veľmi luxusným dizajnom sa vyznačuje tiež listová kabelka LS Fashion Severina, naopak jemnú eleganciu predstavuje LS Fashion 0293.

Kabelka do práce

Do práce sa maminke bude hodiť napr. praktická kabelka David Jones Nevada. Ide o priestornú kabelku s jednoduchým dizajnom a jemnými detailmi. Veľmi vkusne pôsobí kabelka ItalY Vera s nadačsovým dizajnom. Je vhodná do práce aj pre bežné nosenie.

Kabelka na nákupy a bežné nosenie

Skvelou kabelkou na nákupy je napr. kabelka David Jones Octavia, vyznačujúca sa módnym dizajnom a priestornosťou. K nakupovaniu sú ideálne aj kabelky David Jones Marcella, LS00267, či Delami Valentina.

Pre bežné nosenie je vhodná trebárs kabelka David Jones Elena s nadčasovým diazjnom. Medzi jej prednsoti patrí aj priestornosť. Skvelou kabelkou pre bežné nosenie je tiež neformálne pôsobiaca David Jones Spring, multifunkčná David Jones Danielle alebo trendy kabelka David Jones Azura.

Preferuje vaša maminka výrazné kabelky a nebráni sa miernej extravagancii? V tom prípade ju nadchne kabelka ItalY Helen z hovädzej kože. Hodí sa pre bežné nosenie aj na rôzne spoločenské príležitosti.

Unikátny darček

Celkom mimoriadnym darčekom je kabelka z limitovanej edície. Patrí medzi ne napr. shopper ItalY Rachel. Jedná sa o elegantný kúsok, každá kabelka je unikát. Taká kabelka vašu maminku isto uchváti.