S nami na Veľkú noc neplatíte za poštovné - všetky spôsoby dopravy sú teraz zdarma! Tak hurá nakupovať a prajeme krásne Veľkonočné sviatky! 

 

  • +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Prekvapenie pre Mikuláša

3.12.2016, 20:10

6. december nie je spojený iba s Mikulášskou nádielkou pre deti. Je to aj deň, kedy oslavujú meniny muži menom Mikuláš. Významným nositeľom tohto mena bol biskup svätý Mikuláš z Myry žijúci na prelome 3. a 4. storočia, ktorý sa preslávil svojou dobrosrdečnosťou a štedrosťou. Mikuláš je meno gréckeho pôvodu, ktoré sa dá preložiť ako víťaz medzi ľuďmi. Medzi slávnych nositeľov patria napr. bývalý slovenský premiér Mikuláš Dzurinda, český maliar Mikoláš Aleš, poľský astronóm a matematik Mikuláš Kopernik, či bývalý francúzsky prezident Nicolas Sarkozy. Poznáte nejakého Mikuláša, tak mu nezabudnite popriať všetko najlepšie k sviatku. Gratuláciu môžete spojiť s vkusným darčekom, ktorým ho milo prekvapíte.

Čo poteší Mikuláša?

Veľmi praktickým a štýlovým darčekom sú polokožené tašky cez rameno (napr. Gerard Henon Jean, Gerard Henon Alain či Gerard Henon Michel). Sú veľmi priestorné, vojde sa do nich aj notebook.

Chcete Mikuláša prekvapiť menším darčekom? Zvoľte štýlovú polokoženú tašku cez rameno Gerard Henon Pierre. Má módny design a vojde sa do nej tablet. Vhodným malým darčekom je elegantné etue (napr. ItalY Lexus, ItalY Albertino a Hexagona 69376), ľadvinky (napr. Diviley Clark či Diviley Denny), elegantné kožené peňaženky značky SendiDesign, či látkové peňaženky so športovým dizajnom značky Enrico Benetti.

kožených tašiek je skvelou voľbou taška cez rameno ItalY Tristen či Delami Teodoro z hovädzej kože. Ak váš Mikuláš pracuje v kancelárii, tak ho iste potešíte kvalitnou aktovkou (napr. ItalY Jamie, ItalY Collin, ItalY Axel alebo ItalY Brad). Veľmi štýlová je business aktovka Hill Burry Karl z byvolej kože. Jej zaujímavý dizajn umocňuje prírodná patina.

Je váš Mikuláš športovo založený? V tom prípade je pre neho ideálnym darčekom športový ruksak (napr. Diviley Remi, Diviley Travis, Diviley Peter či Enrico Benetti) alebo športová taška (napr. Diviley Lenny, Diviley Damian, Diviley Drake či Bjorn Borg BS101503). Nadšenca do tenisu isto nadchnete luxusnou tenisovou taškou Bjorn Borg BV94001.

Nezabudnite obdarovať Mikuláša, na svoj sviatok si milú pozornosť od svojich blízkych zaslúži.