• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Nezabudnite v nedeľu na Barboru, či Barbaru!

30.11.2016, 20:53

Dňa 4.12. oslavujú svoj sviatok všetky Barbory a Barbary. Svoje meniny oslavujú 4.12. nielen na Slovensku, ale aj v Česku, Poľsku, či v Litve. Tento rok vychádzajú ich meniny na 2. adventnú nedeľu. Mená sú gréckeho pôvodu. Vznikli zo slova barbaros, ktorá sa dá preložiť ako cudzinka. Najväčšej obľube sa u nás teší meno Barbora, proti tomu je nositeliek mena Barbara pomerne málo.

Slávynmi nositeľkami týchto mien sú slovenská speváčka Barbora Balúchová, česká atléta Barbora Špotáková, talianska športovkyňa v sánkovaní Barbara Abart, americká speváčka a herečka Barbra Streisand, či dokonca aj svetoznáma bábika Barbie.

Máte v rodine či medzi kamarátkami Barboru, či Barbaru? Nezabudnite im zablahoželať všetko najlepšie k sviatku a venovať im nejakú malú pozornosť. Isto im urobíte radosť milým darčekom. Ide o elegantné ženy s noblesným vystupovaním, ktoré majú zmysel pre krásu. Pri vyberaní darčeku to berte do úvahy.

Čím potešiť Barboru?

Módna kabelka ItalY Helen obdarovanú isto poteší. Ide o koženú kabelku s nastaviteľnými ušami. Pôsobí luxusne a elegantne. Má výrazný moderný design s nádychom extravagancie. Praktickým a štýlovým darčekom je napr. David Jones Viviana s bokmi v imitácii krokodílej kože. Veľmi pôsoboviým darčekom je aj elegantná listová kabelka David Jones Pamela, ktorá je skvelým doplnkom na ples, recepciu či do divadla.

Čo ocení Barbara?

Vkusným darčekom je napr. kabelka ItalY Galina v čierno-vínovej farbe. Ide o jedinečný model, ktorý snúbi trendy design s nadačasovým. Je módna a praktická. Jej nositeľka ocení priestornosť a postranné vrecká vnútri kabelky. Vhodným darčekom je tiež napríklad kroko-hadia kabelka David Jones Octavia.

Veľmi originálnym vzhľadom upúta čierno-biela kabelka LEESUN Sofia z hovädzej kože. Pôsobí elegantne a nápadito. Hodí sa k rôznym spoločenským príležitostiam. Dá sa nosiť na predlaktí aj cez rameno. Je vhodná ako darček, ktorý bude pre obdarovanú príjemným prekvapením.