• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Ako vybrať vianočný darček pre deduška a babičku?

13.11.2019, 10:15

Lámete si hlavu nad výberom darčekov pre prarodičov? neviete, čím ich tentoraz prekvapiť pod vianočným stromčekom? Čo ich poteší? Dáme vám pár tipov na skvelé vianočné darčeky pre babičku s deduškom.

Čo poteší babičku?

Vynikajúcim darčekom pre babičku je unikátna kabelka do ruky ItalY Neolila, ide o limitovanú edíciu. Parádna je tiež kabelka cez rameno ItalY Georgine. Jedná sa o kabelku s jemným designom, ktorá sa hodí k neformálnemu outfitu. Babička isto ocení aj elegantnú kabelku do ruky z umelej kože. Pre bežné nosenie sa hodí napr. David Jones LightOn či David Jones Maerless. Vhodnou kabelkou do spoločnosti je napríklad Royal Style s ornamentom alebo bez. Babičku môžete tiež obdarovať kvalitnou koženou crossbody kabelkou (napr. ItalY Heidi, ItalY Hannah, ItalY Garnet alebo ItalY Bryana).

Vkusným darčekom bude akákoľvek kabelka do ruky. Doporučujeme obzvlášť kabelku ItalY Jordana z hovädzej kože, crossbody kabelku ItalY Marleta či listová kabelka Delami J086 v imitácii hadej kože. Ak viete, že kabelkou by ste babičku nepotešili, vyberte krásny kašmírový šál CASH Bonnie.

Čím prekvapiť deduška?

Pre deda vyberte niečo praktické a vkusné. Doporučujeme napríklad priestornú koženú brašňu cez rameno (napr. SendiDesign Hero, Hexagona Claudio či Enrico Benetti 4539) alebo elegantnú koženú aktovku (napr. WILD Gibson). Vhodným darčekom pre deda je tiež niektorá z elegantných kožených peňaženiek značky SendiDesign.

Skvelým darčekom, ktorým deduška potešíte, je kožená etue. Vojdú se do nej doklady, kľúče a iné potrebné veci. Veľmi vkusné sú napr. elegantné etue s uchom TOMAS 0518 a Hexagona 110482 - obe z hovädzej kože. Ich prednosťou je pripnuteľný popruh umožňujúci nosenie etue cez rameno. Pekné sú aj etue bez ucha vybavené pútkom na ruku. Vybrať môžete etue s klasickým designom (ItalY Lexus) alebo s moderným designom (TOMAS 0802).