• +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Čím potešiť Romanu?

11.11.2016, 23:04

Máte v rodine alebo medzi najlepšími kamarátkami Romanu? Potom iste viete, že jej sviatok pripadá na 18. novembra. Meno Romana pochádza z latinčiny a prekladá sa ako Rimanka alebo pochádzajúca z Ríma. Domácke podoby mená sú Romanka, Romča, Romi či Romula. Na Slovensku ide o pomerne obľúbené ženské meno. V rebríčku početnosti sa nachádza na 109. mieste.

Medzi slávne nositeľky mena patrí česká atlétka Romana Maláčová, nemecká sopranistka českého pôvodu Romana Vaccaro, slovenská tenistka Romana Tabaková, rakúska herečka Romana Carén, slovinská politička Romana Jordan Cizelj alebo novozélandská ragbistka Romana Graham.

Ide o praktickú, vytrvalú a pracovitú ženu, ktorej nechýba dostatok sebavedomia. Obvykle sa rada učí novým veciam a uprednostňuje aktívny životný štýl. Býva tiež skvelou kamarátkou a starostlivou matkou. Ak ju chcete potešiť na jej sviatok, obdarujte ju praktickým darčekom, ktorý zodpovedá jej aktívnej povahe.

Darček pre Romany

Vhodným darčekom pre Romanu je pohodlná crossbody kabelka z pravej kože. Skvelou voľbou je potrebné neformálne pôsobiaca ItalY Hallie, ItalY Misty či Sendi Design Lucio. Zo spoločenských crossbody kabeliek odporúčame elegantnú ItalY Miriam, ItalY Garnet alebo Delami Wendy.

Okrem crossbody kabelky je ideálnym darčekom športová kabelka. Odporúčame zvlášť obľúbenú ItalY Harmony, ktorá sa hodí ku každému outfitu. Skvelá je aj rifľová štýlová kabelka ItalY Trick, lesklá ItalY Cameron s dvoma okrasnými strapcami alebo na dotyk príjemne mäkká David jones Lisa.

Romanu potešíte aj praktickou a priestrannou  kabelkou do ruky, ktorá má vkusný dizajn (napr. ItalY Elza, ItalY Jordana, Maggio Veronica, David Jones Nancy, David Jones Natalia alebo David Jones Nevada). Uvedené kabelky sú vhodné pre nosenie do práce aj na bežné pochôdzky po meste.

Z listových kabeliek sa pre Romanu hodí najviac bagetka LS Fashion 0291 so štýlovou potlačou Londýna, elegantná LSE00166A, Royal Style Madison s jemnou štruktúrou alebo kroko listová kebalka Royal Style Gloria.