S nami na Veľkú noc neplatíte za poštovné - všetky spôsoby dopravy sú teraz zdarma! Tak hurá nakupovať a prajeme krásne Veľkonočné sviatky! 

 

  • +420 725 419 680 Po-Pia 9-15 h
  • Facebook

Aký darček vybrať pre svokru a svokra?

1.11.2016, 21:46

Premýšľate nad darčekom pre svokra a svokru k Vianociam? Trafiť sa do ich vkusu nebýva vždy jednoduché. Pár tipov na skvelý darček vám s výberom isto pomôže.

Čo poteší svokru?

Kabelka

Takým darčekom vaša svokra isto nepohrdne. Potešiťju môžete napríklad elegantnou kabelkou Anna Smith S3135. Má perforovanú prednú stranu. Keďže je vybavená odnímateľným popruhom, je možné ju nosiť v ruke aj cez rameno. Veľmi elegantná je tiež kabelka David Jones Zarina. Jej predná strana zaujme na prvý pohľad kroko-hadím prevedením. Na výber je vo farbe čiernej, modrej, vínovej a camel. Hodí sa k rôznym spoločenským príležitostiam (napr. do divadla). Ak vaša svokra preferuje listové kabelky, tak jej zožeňte napríklad David Jones Pamela alebo LS Fashion 0293. Prie tieto listové kabelky je typickým luxusný a vkusný design.

Pre bežné každodenné nosenie je vhodná kabelka David Jones Octavia. Predná strana má zaujímavý design. Tvorí ju kombinácia piatich porchovo upravených materiálov (kroko, hadí, saffiano, brúsená a hladká). Vaša svokra bude z tejto pevnej a priestornej kabelky nadšená. K bežnému noseniu je určená tiež kabelka David Jones Viviana. Ide o praktickú kabelku, s ktorou možno vyraziť aj na drobný nákup. Jej boky sú zdobené imitáciou krokodíliej kože. Medzi praktickými kabelkami vás isto upúta i David Jones Belén. Vyniká priestornosťou a vkusným designom. Vojde sa do nej dokonca notebook (max. 30 x 26 cm). Má pripínateľný popruh a pevné steny. Hodí sa do práce i na nákup.

Obľúbila si vašs svokra crossbody kabelky? V tom prípade jejíkúpte napr. kabelku Delami Wendy. Aj keď ide o ľahkú kabelku, vyniká pevnosťou. Je z príjemného mäkkého materiálu. Kapsa na prednej strane ke ozdobená strapcom.

Čím prekvapiť svokra?

Aktovka

Ak váš svokor pracuje v kancelárii, tak ho isto príjemne prekvapíte business aktovkou ItalY Brad. Je vyrobená z hovädzej kože a vďaka kvalitnému spracovaniu sa vyznačuje dlhou životnosťou. Vhodným darčekom je tiež kožená aktovka Hexagona Ruperto, do ktorej sa vojde aj notebook (max. 37 x 26 cm).

Etue

Univerzálnym darčekom je pánske etue, ktorú váš svokor využije pri rôznych príležitostiach. Je skvelá pre uschovanie nevyhnutných vecí akými sú doklady, peňaženka, kľúče, či mobil. Veľmi vkusné je napr. etue ItalY Lexus, ktorého súčasťou je kožené pútko na ruku. Vďaka nemu sa etue pohodlne nosí.

Batoh či športová taška

Je váš svokor aktívnym športovcom? V tom prípade ocení batoh na túry či športovú tašku. Vhodným praktickým darčekom je napr. športová taška Bjorn Borg BS101503 alebo Diviley Josh. Pokiaľ sa váš svokor venuje tenisu, kúpte mu tenisovú tašku Bjorn Borg BV94001. Nadšenec pre turistiku zase ocení batoh (napr. Diviley Remi, Diviley Peter alebo Enrico Benetti).